Paris Police 1900

Títol original: Paris Police 1900

Any: 2021

País: França

Creador: Fabien Nury

Temporades: 2

Plataforma: , , ,

 Paris Police 1900 (2021) on IMDb

De què va:

L’anunci d’un nou judici a Alfred Dreyfus i la mort sobtada del president de la república provoca un moment de fragilitat a la ciutat. Es demana el retorn al càrrec d’un prefecte de la policia que ha de controlar la situació al carrer. Però els espectadors segueixen a un agent jove que, a través d’un cas, descobrirà un complot polític.

Què és?

És una sèrie policíaca que ens trasllada a la ciutat d'una París dividida pel cas Dreyfus i on grups antisemites fan la seva amb total impunitat.

La clau:

Aconsegueix fer molt viva aquesta ciutat de París tan intensa i tan violenta. Fa la sensació que ens podem ficar pels seus carrerons. A més, combina amb encert els casos episòdics típics d'una sèrie policíaca amb la trama històrica.

El creador:

El guionista francès Fabien Nury, que amb aquesta sèrie ha aconseguit el seu primer èxit, aplaudit per la crítica francesa i també europea i britànica.

La relació amb Peaky Blinders:

Està ambientada en un període similar, just a principis del s. XX, el vestuari és molt semblant i també alterna la dinàmica diària dels personatges amb una trama política que va creixent episodi a episodi.

On:

       

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs