You are currently viewing <span>INCÒMODE</span> Tensa entrevista de Joel Díaz a l'actriu Elisabet Casanovas: "Estic una mica cansada"
Elisabet Casanovas al "Zona Franca" (TV3)

INCÒMODE Tensa entrevista de Joel Díaz a l'actriu Elisabet Casanovas: "Estic una mica cansada"

L'actriu que va interpretar a la Tania de "Merlí", va fer evident el seu malestar al "Zona Franca": "Per què em preguntes això?"

L'actriu Elisabet Casanovas (Sabadell, 27 anys), coneguda pel seu paper com a Tània a Merlí, va ser la convidada del Zona Franca de Joel Díaz d'aquest dijous. La jove actriu acaba d'estrenar a Atresplayer La Ruta, una sèrie sobre la Ruta del Bakalao. Amb aquesta excusa, va anar al plató del late de TV3, tot i que la conversa amb Díaz va viure alguns moments tensos.

"Tenia moltes ganes de parlar amb tu perquè transmets pau", va començar dient el de Zona Franca. "Pau?", va reaccionar sorpresa Casanovas. "Bé, pau no seria la paraula. Certa alegria. No sé si ets tan simpàtica com el teu personatge de 'Merlí'", va respondre Díaz. "Fa temps eh d'això…", va insitir ella. "Estàs fins als collons que et preguntin per això oi?", va dir el de TV3, mentre ella es va posar a riure.

Díaz va canviar de tema sense gaire fortuna. "M'han dit que de petita volies ser granjera i sempre vol ser granjer aquell que no ha estat en una granja en la seva puta vida". Però Casanovas el va deixar fora de joc: "Jo he viscut molts anys a Sentmenat i allà hi ha granges". Díaz va seguir amb el pas de l'actriu per l'Institut del Teatre. "No vas acabar la carrera, tot i que tampoc canvia gaire la cosa…", va etzibar el presentador.

Casanovas i Díaz al "Zona Franca"

"Hi ha un ambient molt guai diuen…", va insistir Díaz. "Per què m'estàs preguntant tot això?", va dir l'actriu sorpresa amb el to de les preguntes. "Et prometo que no vull enganxar-te per cap lloc", va respondre el de TV3. "Jo tinc la imatge de l'Institut del Teatre com si fos 'Upa Dance' amb molt sexe, drogues i poliamor", va afegir.

"Però quin estigma no? Tu saps que estem fent una sèrie que va de l'Institut del Teatre?", va dir ella visiblement molesta. Un fet que va descol·locar a Díaz. En efecte, es tracta de Bojos per Molière, dirigida pel director de Merlí.

"Ho tinc apuntat per aquí", va dir ell abans de tornar a llançar-li un dard: "Sou un col·lectiu una mica intens". "Estic una mica cansada de tot això", va dir Casanovas. "Ja et veig, no estic portant l'entrevista gaire bé", va reconèixer Díaz.

No tornaria a fer les Campanades de TV3

Casanovas va presenetar les Campanades de Cap d'Any a TV3 l'any 2016, al costat de Carlos Cuevas. "Ai no, canviem de tema", va dir ella, ens er preguntada per Díaz. "No en tenia ni idea. No ho tornaria a fer. Em vaig posar molt nerviosa", va reconèixer.

Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas a les Campanades de TV3 (2016)

Deixa un comentari