Per Toni de la Torre

Menteixen, manipulen i se surten amb la seva. Les històries d'estafadors basades en fets reals triomfen a les plataformes a causa dels girs sorprenents de les seves història i la fascinació que desperta la mentida sense escrúpols. Us en triem 5 de realment increïbles.

¿Quién es Anna?

De què va? Explica la història d'una noia que va introduir-se en el món de l'alta societat novaiorquesa inventant-se una identitat falsa i fent veure que era l'hereva d'una gran fortuna.
Minisèrie: 9 episodis
Gènere: Drama
Plataforma: Netflix

The Dropout

De què va? Història de la fundadora d'una empresa de biotecnologia que va anunciar que havia desenvolupat una manera revolucionària de fer anàlisis de sang.
Minisèrie: 8 episodis
Plataforma: Disney+

The Shrink Next Door

De què va? Un psicòleg manipula a un dels seus pacients per aconseguir fer-li prendre decisions per a beneficiar-lo personalment.
Minisèrie: 4 episodis
Plataforma: Apple TV

WeCrashed

De què va? Un fundador d'una start-up, que es dedica als espais de coworking experimenta un creixement desmesurat que la converteix en el negoci immobiliari de més èxit.
Minisèrie: 6 episodis
Plataforma: Apple TV

El timador de Tinder

De què va? Diferents dones d'un estatus econòmic elevat coneixen a Tinder a un home seductor, que llueix una vida de milionari a les seves xarxes socials.
Documental: 1h 54m
Plataforma: Netflix

ETIQUETES:

Deixa un comentari