Per Toni de la Torre

S'ha anunciat que Eli Gold tornarà fent una aparició a The Good Fight. Va ser un gran secundari i continuem pensant que mereix una sèrie pròpia. Hem fet una tria d'altres secundaris estel·lars que podrien tenir sense problema un spin-off.

Eli Gold

Sèrie: The Good Wife

Qui és? És el director de la campanya política de Peter Florrick a The Good Wife i es caracteritza per dir les coses tal com són amb una finor extraordinàries producte del fet de saber molt més de com funciona el món que tothom qui l'envolta. Pot ser també obertament maleducat si vol, i manipulador i cínic, però sempre és elegant.

Per què mereix sèrie pròpia? La trama política de The Good Wife, que tenia al capdavant a Peter Florrick, va avançar en paral·lel a la trama legal, que era la que la protagonista, Alicia Florrick. És una trama que segurament no hauria funcionat sense aquest secundari, que tenia frases per emmarcar molt sovint i va donar carisma i la personalitat que en alguns moments mancava al matrimoni Florrick.

L'actor: Alan Cumming. Segurament l'heu vist en altres sèries com Web Therapy, però The Good Wife és la sèrie que el va fer conegut. Després del final de la sèrie ha treballat a Instinct, Briarpatch i Schmigadoon!, entre d'altres sèries. S'ha anunciat fa poc que tornarà a ser Eli Gold a la sèrie The Good Fight, on la filla del seu personatge és una secundària destacada. Nosaltres pensem que mereix sèrie pròpia.

Plataforma: Actualment no disponible

Lenny Bruce

Sèrie: La maravillosa Sra. Maisel

Qui és? És un comediant d'stand-up conegut per un estil de comèdia amb un discurs molt fluid, que sembla divagar en monòlegs on era molt crític amb la societat i on parlava de tota mena de temes, arribant a ser detingut per la policia i portat a judici. Va obrir el camí a comediants de la contracultura com George Carlin.

Per què mereix sèrie pròpia? Perquè la vida del personatge real és prou interessant com per dedicar-li una sèrie on es pugui veure tota la seva trajectòria, en comptes dels petits fragments que es poden veure a La maravillosa Sra. Maisel. Malgrat que s'assemblin, és un personatge diferent al d'ella perquè coneix a fons el món de la comèdia de l'stand-up i a través d'ell es podrien introduir altres noms coneguts.

L'actor: Luke Kirby és l'altre gran motiu per fer aquest spin-off. L'actor clava la manera de moure's i de parlar que tenia Lenny Bruce, i té un carisma natural que fa que sigui l'únic amb la mateixa presència i encant a la sèrie que la Rachel Brosnahan.

Plataforma:

Kat Hernández

Sèrie: Euphoria

Qui és? És una adolescent de talla gran que, a diferència de la majoria de les seves amigues, no té un cos normatiu i arrossega un desengany amorós relacionat amb el sobrepès. És tímida fins que decideix deixar de donar importància al seu cos i es converteix en una dominatrix, guanyant molta seguretat en si mateixa.

Per què mereix sèrie pròpia? El seu personatge ha estat on Euphoria ha treballat millor un dels seus temes més interessants: les angoixes d'uns adolescents acostumats a l'exposició a les xarxes social i com aquesta és possible en una societat que cada cop més valora cossos "perfectes". A més, la Kat gairebé no ha aparegut a la segona temporada (diuen que per un conflicte de l'actriu amb el creador, Sam Levinson), quedant completament desaprofitat. Pot donar molt més de si.

L'actriu: Barbie Ferreira és la jove actriu que interpreta el personatge de la Kat. Prèviament havia aparegut a dos episodis de Divorce, la sèrie de Sarah-Jessica Parker. Ja amb la fama d'Euphoria també ha tingut un paper a la sèrie The Afterparty.

Plataforma: 

Wilson Fisk

Sèrie: Daredevil

Qui és? És el senyor del crim de Hell's Kitchen, en conflicte frontal amb Daredevil. És molt violent i monstruosament fort, amb rampells de ràbia incontrolables, però al mateix temps és un individu sensible. De fet, al centre del personatge hi ha una història d'amor, que és el que guia les seves decisions en bona part de tot el que fa.

Per què mereix sèrie pròpia? Ara que Disney té en propietat el Daredevil de Netflix i ja està veient com integra els seus personatges dins de l'univers cinemàtic de Marvel (de moment, en Wilson Fisk ja ha aparegut a Ojo de halcón), és el moment de reivindicar un spin-off en solitari per aquest personatge que permetria continuar explorant a fons un dels malvats més magnètics que han donat les sèries de televisió recents.

L'actor: Vincent D'Onofrio. Potser el recordareu pel seu paper a Law & Order: Criminal Intent, on va interpretar a un dels protagonistes, Robert Goren, durant més d'un centenar d'episodis. Després de Daredevil també ha aparegut a Ratched, Interrogation, Ghost Wars i a Godfather of Harlem, entre d'altres projectes.

Plataforma: (aviat)

Michelle Mallon

Sèrie: Derry Girls

Qui és? El la més directa i temible del grup d'amigues adolescents de Derry Girls. Beu molt, diu paraulotes i es considerada una grollera. La opinió que els altres tenen d'ella no li podria importar menys. Sovint dispara contra els altres amb mala llet, especialment contra el seu cosí, però també és lleial i sap apreciar el seu grup d'amigues.

Per què mereix sèrie pròpia? Perquè és el personatge que té més frases per emmarcar en cada episodi. No té por de dir el que pensa i és or televisiu que perdre quan acabi Derry Girls a la tercera temporada (que s'estrena el 12 d'abril al Regne Unit). Com en qualsevol sèrie amb un protagonisme repartit, seria arriscat treure un personatge del grup, però qui diria que no a veure la vida de la Michelle post institut?

L'actriu: Jamie-Lee O'Donnell interpreta al personatge. És el paper que l'ha fet coneguda, però no el primer de la seva carrera. Prèviament havia estat una de les protagonistes de 6Degrees, sobre la vida d'un grup d'estudiants universitaris a Belfast. Ja ha començat a fer projectes fora de Derry Girls i la podeu veure a The Screw, una sèrie ambientada en una presó que Filmin ha estrenat recentment.

Plataforma:

ETIQUETES:

Deixa un comentari