Per Toni de la Torre

Bàsquet, futbol i futbol americà són alguns dels esports que més joc donen al món de les sèries, que en els últims anys han demostrat que el gènere esportiu no només funciona al cinema. Segueix episodi a episodi la carrera de jugadors ficticis i reals.

Tiempo de victoria

Fa una crònica de l'ascens dels Lakers dels anys 80, els de Magic Johnson i companyia, i com el seu sentit de l'espectacle, dins i fora de la pista, va transformar l'NBA.

Home Ground

Una entrenadora de futbol femení acaba, per diferents motius, posant-se al capdavant del primer equip masculí d'un club de primera divisió de la lliga noruega.

Friday Night Lights

Friday Night Lights

En un poble petit de Texas el futbol americà es viu amb una gran passió que recau sobre els jugadors dels Panthers, l'equip de l'institut local, molts dels quals veuen l'esport com una manera de tenir un futur fora del poble.

El declive de Patrick Leary

A un boxejador retirat li diagnostiquen encefalopatia traumàtica crònica, que li provoca molèsties constants. Però ho manté en secret mentre intenta trobar una manera de mantenir la seva família però no se'n surt.

Kingdom

Explica el dia a dia d'un gimnàs d'arts marcials mixtes, posant el focus en el seu propietari i barrejant la vida personal dels personatges amb la necessitat de buscar un estímul perquè el negoci vagi bé.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Carlos

    T'has deixat clarament Ted Lasso!

Deixa un comentari