Per Toni de la Torre

Ets dels que t'esperes que una sèrie ja hagi acabat per començar a mirar-la? És una opció que permet endinsar-se en una sèrie sense esperes i a més amb la garantia que no quedarà a mitges. Si et convenç la idea, triem 5 sèries que han acabat al 2021 i que ja tens a punt per devorar d'una tirada.

Narcos: México

Sobre els orígens de la guerra de la droga a Mèxic, començant als anys 80, quan Miguel Ángel Félix Gallardo uneix diversos negocis criminals independents formant el cartel de Guadalajara.

Veure més ->

Goliath

Un advocat caigut en desgràcia, acomiadat del bufet que va ajudar a fundar, buscarà la redempció intentant fer justícia en diferents caso.

Veure més ->

Mr. Inbetween

La vida quotidiana d'un sicari que combina els diferents encàrrecs amb els que es guanya la vida amb la seva vida personal, com a pare, germà i amic, on intenta fer el millor paper possible.

Veure més ->

El método Kominsky

La relació d'amistat entre dos homes grans que afronten amb molt de sentit de l'humor les incomoditats de la vellesa i la certesa de l'arribada de la mort, tant la pròpia com la de les persones que estimen i tenen a prop.

Veure més ->

Superstore

Sobre la vida diària dels treballadors d'un centre comercial que pertany a una cadena present a tot el país i les múltiples situacions còmiques derivades de la interacció amb els clients.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari