Per Toni de la Torre

Comença el curs i tornem a la feina! Si la rentrée ja t'està fent pujada, et recomanem cinc sèries que s'estrenaran aquest setembre i que t'ajudaran a suavitzar-la. Tornar a la feina costa menys si t'espera una bona sèrie, oi?

Dr. Death

Un cirurgià especialista en lesions a la columna vertebral destrossa la seva pacient. I no és el primer cop que ho fa.

Veure més ->

Vigil

En un submarí britànic equipat amb armament nuclear, un membre de la seva tripulació apareix mort. Aparentment es tracta d'una sobredosi.

Veure més ->

Scenes from a Marriage

Remake de la minisèrie que Ingmar Bergman va fer als anys 70 a la televisió sueca (i que posteriorment es va editar en forma de pel·lícula) sobre un matrimoni i la seva història al llarg dels anys.

Veure més ->

Fundación

Adaptació de l'obra d'Isaac Asimov que comença quan un matemàtic que ha passat la seva vida desenvolupant una teoria de sociologia matemàtica aconsegueix preveure el final de l'Imperi Galàctic.

Veure més ->

Midnight Mass

Els habitants d'una comunitat petita en una illa comencen a experimentar fenòmens estranys, aparentment miracles, i també profecies fosques, que semblen estar connectades amb l'arribada al poble d'un jove capellà que desplega el seu carisma entre els habitants.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari