Per Toni de la Torre

S'han entregat els Emmy i s'han premiat grans sèries. Però també hi ha hagut grans sèries que no han estat premiades. De fet, en alguns casos ni tan sols han estat nominades. En triem 5 que haurien de tenir un Emmy. Perquè ens agrada queixar-nos i també perquè volem que els hi donis una oportunitat.

It's a Sin (HBO)

És la història d'un grup d'amics homosexuals al Londres dels anys 80, sobre com es van trobar i van construir un espai on tots podien ser ells mateixos en el context de l'arribada de la pandèmia de la sida.

Veure més ->

The Underground Railroad

Dos afroamericans escapen dels camps de plantació de cotó on els tenen com esclau i inicien un viatge cap al nord per aconseguir ser lliures.

Veure més ->

Gangs of London

El cap d'una organització criminal és assassinat i el seu fill i hereu remou la ciutat de Londres intentant descobrir qui ho fa fet per venjar-se'n.

Veure més ->

Superstore

El dia a dia dels treballadors d'un centre comercial, basant-se sobretot en els conflictes amb la cultura empresarial de la corporació que hi ha al darrere.

Veure més ->

The Good Fight

És un drama legal que té com a protagonista una advocada, Diane Lockhart, que navega per les contradiccions socials i polítiques dels Estats Units d'avui.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari