Per Toni de la Torre

Marxes de vacances i agafes un avió, o potser un tren. Què pots fer amb el temps que tens per davant? Si vols mirar una sèrie a la tauleta et proposem diverses opcions ajustades al temps de viatge, de manera que la puguis començar en enlairar-te i acabar en aterrar. Hem fet una tria diversa i de diferents plataformes.

Si el viatge dura 1 hora o menys

Talking Heads

És una antologia que presenta en cada episodi un personatge diferent que explica la seva història mirant a càmera.

Veure més ->

Si el viatge dura 3 hores

How to with John Wilson

És una sèrie documental plantejat com un tutorial. En cada episodi, el creador del documental, John Wilson, es fa una pregunta concreta i surt al carrer per respondre-la, entrevistant a diferents persones.

Veure més ->

Si el viatge dura 6 hores

The White Lotus

Un grup de turistes adinerats passen uns dies de vacances en un resort de luxe situat en una illa a la Polinèsia. Haurien de ser unes vacances idíl·liques, però des del principi sabem que morirà algú.

Veure més ->

Si el viatge dura 8 hores

Cruel Summer

Una adolescent desitja secretament esdevenir popular com la noia que és el centre d'atenció de tothom a l'institut. Què està disposada a fer per aconseguir-ho?

Veure més ->

Si el viatge dura 13 hores

Mr. Inbetween

Un sicari combina els encàrrecs que rep, amb la violència inherent a la seva feina, amb un caràcter essencialment bondadós, intentant ser un bon pare per la seva filla, un bon germà i un bon amic.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari