Per Toni de la Torre

Són rics i pensen que poden fer el que vulguin. I potser sí, que poden. Els seus excessos són la matèria prima de les sèries que protagonitzen. Triem cinc sèries protagonitzades per milionaris que mostren la seva cara més descontrolada i execrable.

Succession

Els protagonistes d'aquesta sèrie són els Roy, que són la mena d'individus que es desplaça d'un lloc a l'altre amb helicòpter privat.

Veure més ->

Exit

Sobre quatre amics empresaris que tenen en comú els milions de beneficis que guanyen cada any i la insatisfacció que, en el fons, els produeix la seva pròpia vida.

Veure més ->

Patrick Melrose

Heroïna, alcohol i altres drogues formen part dels excessos constants de Patrick Melrose, un aristòcrata acostumat a la vida de luxe, de restaurants i hotels caríssims.

Veure més ->

Old Money

Un multimilionari necessita urgentment un trasplantament de fetge, però malgrat les seves connexions no n'aconsegueix cap.

Veure més ->

Trust

John Paul Getty III, net del magnat del petroli americà John Paul Getty, és segrestat a Itàlia. Demanen 17 milions de dòlars per alliberar-lo, però l'avi no vol pagar.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari