Per Toni de la Torre

El terrorisme islamista ha estat una temàtica recurrent a les sèries del s. XXI, especialment als Estats Units, i ha donat sèries molt conegudes com 24 o Homeland. Però també altres sèries menys conegudes i que s'han aproximat al tema de maneres diferents. Te'n triem 5 de recents que potser no has vist:

The Looming Tower

Sobre com la rivalitat entre la CIA i l'FBI va tenir un paper crucial en el fet que l'amenaça d'Osama Bin Laden passés desapercebuda en els anys previs als atemptats de l'11 de setembre de 2001.

Veure més ->

Quan la pols es fa cendra

Un atemptat terrorista en un restaurant sacseja les vides de diferents personatges.

Veure més ->

Kalifat

L'assistent d'un professor en un institut s'apropa a tres adolescents britàniques en un institut i connecta amb elles amb l'objectiu que s'uneixin a l'Estat Islàmic.

Veure més ->

Black Crows

És una sèrie coral que narra la història de diferents personatges de països àrabs que s'uneixen a l'Estat Islàmic, on se'ls assignaran diferents rols.

Veure més ->

Informer

Després de ser detingut per un assumpte relacionat amb drogues, un noi britànic d'origen paquistanès és coaccionat per un agent anti-terrorista perquè accepti ser informant i l'ajudi a identificar una possible cèl·lula terrorista a Londres.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari