Per Toni de la Torre

El fet de saber que es tracta d'un cas  real encara fa més angoixant una sèrie criminal. Hi ha guionistes que busquen en la realitat històries que són difícils d'oblidar. Si t'agraden les sèries de crims, te'n triem cinc de recents basades en fets reals.

Laëtitia o la fi dels homes

La desaparició d'una noia molt jove, Laëtitia Perrais, quan tenia només 18 anys, i de la que només queda la seva moto. El misteri se soluciona quan la policia enxampa el seu assassí, un ex convicte.

Veure més ->

La infàmia

Una xarxa d'explotació sexual trafica amb menors d'edat, d'entre 12 i 16 anys. La història s'explica a través de la història de tres adolescents, però la policia va acabar identificant a 47 víctimes.

Veure més ->

Des

Un veí truca un operari perquè hi ha un problema amb les canonades de l'edifici. Quan l'operari mira quin és el problema descobreix que estan obstruïdes per despulles humanes sense identificar.

Veure més ->

The Investigation

La periodista Kim Wall es dirigeix a entrevistar a un home que s'ha construït el seu propi submarí. Hores més tard, la periodista sembla que ha desaparegut.

Veure més ->

A la caça de l'assassí

Una nena de 10 anys va quedar amb unes amigues a prop de casa una tarda i va desaparèixer. Sis dies més tard la van trobar morta al bosc proper al poble on viu.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari