Per Toni de la Torre

Un cadàver apareix en un poble i això posa en marxa una investigació on descobrirem els secrets de tots els seus veïns. Amb aquest punt de partida s'han fet grans sèries, com ara Twin Peaks. Te'n triem 5 de recents que són molt addictives:

Mare of Easttown

Una detectiu que encara està vivint un procés de dol que intenta tapar amb capes de silenci, s'arrossega per un petit poble i ja dona per impossible el cas d'una desaparició que no ha pogut resoldre.

Veure més ->

Sharp Objects

Una periodista torna al poble on va créixer per cobrir els assassinats de dues adolescents. És un lloc d'on ha intentat fugir i hi torna a contracor.

Veure més ->

Broadchurch

Un nen d'11 anys apareix mort a la platja, prop d'un penya-segat. La detectiu Ellie Miller haurà de resoldre el cas col·laborant amb un altre detectiu, recent arribat al poble, Alec Hardy, al qual han donat el càrrec al que ella aspirava.

Veure més ->

Atrapados (Trapped)

Uns pescadors troben un cadàver mutilat en un petit poble situat en un zona remota d'Islàndia. La troballa ha coincidit amb l'arribada d'un ferri ple de passatgers i de seguida són tots considerats sospitosos potencials.

Veure més ->

Pustina (Wasteland)

La filla de l'alcaldessa d'un poble petit i molt empobrit situat a la República Txeca desapareix en el que, aparentment, és un segrest que busca fer callar l'alcaldessa.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari