Per Toni de la Torre

Recordeu quan era possible marxar de viatge per Setmana Santa? Com que les restriccions no ho permeten i sembla que la cosa va a més, aquest any us proposem viatjar a través de cinc sèries que us transportaran a paisatges llunyans i paradisíacs.

Els Durrell (Corfú)

Els problemes econòmics d'una família després de la mort del pare, porten a la mare a fer un canvi de vida i anuncia que aniran a la petita illa de Corfú, a la Grècia dels anys 30.

Veure més ->

The Serpent (Bangkok)

Explica el cas real d'un home anomenat Charles Sobhrab que als anys 70 es va dedicar a enganyar, robar i assassinar turistes occidentals que arribaven a Tailàndia buscant una experiència vital diferent.

Veure més ->

Shtisel (Jerusalem)

Sobre la vida quotidiana i els dilemes dels membres d'una família de jueus haredim, practicants ultraortodoxos del judaisme.

Veure més ->

La amiga estupenda (Ischia)

La crònica de la complexa amistat entre dues dones, des que són nenes, passant per l'adolescència, i arribant a l'edat adulta, en el context de la Itàlia de la postguerra.

Veure més ->

Babylon Berlin (Berlín)

Al Berlín de la República de Weimar seguim un detectiu recent traslladat a la ciutat, on ha de fer tàndem amb un altre detectiu més veterà per investigar una organització criminal.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari