Per Toni de la Torre

Cada vegada hi ha més sèries amb episodis entre els 10 i els 25 minuts. Si ets dels que mai no tens temps per mirar una bona sèrie, et proposem cinc sèries que fan de la brevetat el seu punt fort

State of the Union

Una parella que es troba en plena crisi en la seva relació acaba anant a teràpia. La sèrie no mostra les sessions amb la psicòloga, que pertanyen al seu àmbit privat.

Veure més ->

Calls

És una antologia de diferents històries que s'expliquen a través de trucades telefòniques entre diferents personatges on passen coses estranyes.

Veure més ->

The End of the F***ing World

Dos adolescents alienats del món dels adults es troben l'un a l'altre i decideixen emprendre una fugida cap a una nova vida. Ell es pensa que és un sociòpata i planeja matar-la.

Veure més ->

El Col·lapse

Un fet desconegut ha portat al col·lapse de la societat tal i com la coneixem. La sèrie presenta diferents històries on es mostra com diferents personatges reaccionen a la situació de caos.

Veure més ->

Homecoming

Una empresa treballa amb soldats que tornen de la guerra, ajudant-los a adaptar-se a la vida com a civils amb una teràpia avançada. La protagonista és una psicòloga que treballa en aquest centre.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari