Friday Night Lights

Per Toni de la Torre

És possible enganxar-se a una sèrie sobre escacs? Us proposem cinc sèries sobre temes poc habituals que en principi no et cridarien l'atenció però que, si els dones una oportunitat, potser es convertiran en la teva nova sèrie preferida.

Escacs – Gambito de dama (NETFLIX)

La història d'una dona triomfant en un món d'homes contra tot pronòstic. També un estudi dels aspectes auto-destructius relacionats amb la recerca obsessiva de la perfecció que sovint caracteritzen les persones excepcionals en el seu camp.

Veure més ->

Friday Night Lights

Futbol americà – Friday Night Lights

La història de com l'esport pot inspirar els adolescents a superar les seves dificultats dins i fora del camp gràcies a un entrenador que crea un equip on les qualitats humanes són tan importants com les esportives.

Veure més ->

Informàtica – Halt & Catch Fire

Una història sobre el fracàs com una part inherent del progrés i de l'èxit professional, i de la capacitat per tornar a començar i reinventar-se.

Veure més ->

Banc d'inversió  –  Industry (HBO)

Una història sobre la pressió laboral que les grans empreses exerceixen sobre joves i al mateix temps sobre el tap generacional que manté als segons a mercè de les humiliacions i els abusos del treballadors més veterans

Veure més ->

Judaisme ultraortodox- Unorthodox (Netflix)

Una història sobre el pes de sistemes de creences i tradicions, i com aquestes poden ser un instrument per doblegar individus i asfixiar-los.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari