Per Toni de la Torre

Ser positius i mirar la vida amb optimisme són els trets que identifiquen aquests personatges que no es deixen aixafar per les circumstàncies. En aquests temps complicats, us proposem que us deixeu acompanyar per ells:

Hurley (Lost)

L'avió en el que viatja s'estavella en una illa deserta i, no només no els va a rescatar ningú, sinó que a més a l'illa en qüestió sembla que hi ha un monstre que va matant gent, unes veus esgarrifoses que se senten per la jungla, una dona francesa que parla d'una maledicció terrible i tot de misteris que no hi ha manera de resoldre.

Veure més ->

Ted (Ted Lasso)

El nou entrenador d'un equip de futbol de primera divisió de la lliga anglesa… que no en té ni idea de futbol. De fet, no ha entrenat mai un equip de futbol i no sap res sobre l'esport. És nord-americà i només ha entrenat equips de futbol americà. Així que ningú confia en ell: ni els jugadors, ni els aficionats, ni la premsa.

Veure més ->

Lorelai (Gilmore Girls)

És una mare soltera que puja sola la seva filla adolescent. El que més li preocupa és poder tenir-ne cura sense necessitar ningú. Però aquesta responsabilitat que sent l'equilibra amb un tarannà completament irresponsable en altres àmbits.

Veure més ->

Leslie (Parks and Recreation)

És una funcionària pública que treballa al departament de parcs d'una petita ciutat. La poca importància del seu càrrec contrasta amb la il·lusió amb què ella es pren la feina. Mentre altres companys seus ja fa temps que s'han deixat endur pel cinisme o l'escepticisme, la Leslie Knope creu genuïnament que pot ajudar les persones …

Veure més ->

Derek (Derek)

És un cuidador en una residència per gent gran. Té 50 anys i és una persona que crida l'atenció per la seva manera de fer nerviosa, amb diversos tics, el seu aspecte i la roba antiquada. És la mena de persona que està acostumada que se'n riguin d'ell perquè pot semblar curt de gambals.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari