ASSETJAMENT

L'actor Miguel Ángel Silvestre revela que va patir bullying a l'escola: "Em van pegar"

L'actor va confessar a "El Hormiguero" que des de petit té un bloqueig amb la violència: "He tingut malsons durant molts anys"

Miguel Ángel Silvestre, a "El Hormiguero"

L'actor castellonenc Miguel Ángel Silvestre (41) va visitar El Hormiguero de Pablo Motos d'aquest dijous a Antena 3 i va deixar un titular del tot inesperat sobre la seva infantesa. Tot va sorgir arran d'una situació recent que Silvestre va viure en una botiga de Madrid quan uns lladres van intentar robar uns bolsos. "Vaig sortir corrents sense adonar-me'n. Vaig ser molt impulsiu", va assegurar.

Un relat que van dur-lo a revelar que havia patit assetjament quan era petit. "Ara he entès moltes coses. Sempre m'havien fet bullying a l'escola i he tingut malsons durant molts anys de situacions com que em peguen i no sé qui és. De petit, em va pegar un grup de nens i em va generar com un bloqueig contra la violència, com una por", va explicar.

Uns maltractaments que li van deixar seqüel·les emocionals, tot i que l'actor no en va ser conscient fins que un dia després de sortir del cinema, va veure a un home que donava una puntada de peu al seu gos: "Vaig empènyer l'home sense poder-ho evitar. El meu amic em van apartar i em va preguntar què em passava. Jo els vaig respondre que em sentia com si fos aquell gos. Aquí vaig ser conscient del què em passava. Per això vaig sortir corrent darrere del lladre…".

Una confessió que va deixar sense paraules a Motos: "La història és escruxidora". "Crec que no hauria d'explicar-te això aquí…", li va respondre Silvestre.

Mira el vídeo aquí:

Silvestre, parla català a Catalunya Ràdio (min 5:20)

Amb motiu del Festival de Cinema de Sitges, el programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio també va entrevistar al de Castelló de la Plana que va llançar-se a dir alguna paraula en català. "Jo soc valencià i faig una barreja amb l'italià. M'agradaria tornar-lo a parlar millor".

ETIQUETES:

Deixa un comentari