TALENT MUSICAL

Així van ser les 16 actuacions de la primera gala d'"Eufòria 3" que va eliminar dos concursants

"Blinding lights" de The Weekend, "Yes and?" d'Ariana Grande o una versió modernitzada de "Rosó", entre els temes més destacats

En Fredrik interpretant "Rosó"

Aquest divendres 1 de març, TV3 va emetre la primera gala de la tercera edició d'Eufòria que va obtenir una audiència mitjana de 256.000 espectadors i un 16,7% de quota (381.000 espectadors i 22,4% al 2022). Marta Torné (45) i Miki Núñez (28) es van tornar a posar al capdavant de l'exitós talent musical que va tornar amb 16 nous concursants que van debutar a l'escenari amb Don't stop me now de Queen.

Entre les cançons que van sonar i va haver 8 temes en angles, 7 en català i un en castellà, totes cançons molt conegudes com "Chandelier" de Sia, "Blinding lights" de The Weekend o una versió modernitzada de "Rosó". També èxits nacionals i internacionals com "Yes and?" d'Ariana Grande o l'icònic "S&M" de Rihanna passant pels Manel, "Mussegu" dels Figa Flawas o "Lokura" de Julieta. 

Les 16 actuacions de la gala 1:

Aina: "S&M" de Rihanna

Xavi: "Maneater" de Daryl Hall i John Oates

Douna: "Yes and?" d'Ariadna Grande

Rangel: "Rush" de Troye Sivan

Lluna: "Chandelier" de Sia

Valeria: "Me quedo contigo" de Rosalía

Fredrik: "Rosó" d'Obeses

Maria: "Because the night" de Patty Smith

Pau: "This love" de Marron 5

Lluís: "Quan tot s'enlaira" de Txarango

Hugo: "Blinding lights" de The Weekend

Tamara: "La meva sort" de Ginestà

Bita: "Sempre de nou hi ha un matí" de Pasión Vega

Misty: "Lokura" de Julieta

Yuk: "Mussegu" de Figa Flawas

Julien: "Benvolgut" de Manel

Dos concursants expulsats

Unes actuacions que van acabar amb 7 concursants en zona de perill, tot i que l'equip dels coach en va poder salvar a la Dunia. Després d'això, el concurs va obrir les votacions del públic. En un principi només dos d'ells podien continuar al programa i el públic es va decantar pel Julien amb un 24,1% i la Lluna amb un 34%.

Els sis concurants en zona de perill de la gala 1

La sorpresa va arribar pocs segons després quan la gran pantalla d'Eufòria va comunicar un canvi important: Aquest any no hi haurà respeca però a canvi, els espectadors podien salvar dos concursants més. Així doncs, es va obrir una segona votació per decidir qui dels quatre aspirants en zona de perill podrien continuar al programa.

Pocs minuts abans de la una de la matinada, Marta Torné i Miki Núñez van anunciar els resultats ara sí defitinius: la Tamara i l'Hugo van haver d'abandonar el concurs després d'haver obtingut un 23% i 18% dels vots respectivament. En canvi, el Yuk amb un 25% i el Pau amb un 34% dels vots, van aconseguir entrar al temps de descompte.

ETIQUETES:

Deixa un comentari