MÍTIC CONCURS

Així va ser el retorn del "Grand Prix" de Ramón García a TVE després de 18 anys

El concurs que es va estrenar fa 27 anys a TVE, va tornar amb algunes de les proves de sempre i sense vaqueta

Ramón García a el "Grand Prix" de TVE

El Grand Prix, el popular concurs de Ramón García a La 1 de TVE, va tornar aquest dilluns, 24 de juliol, després de 18 anys de la seva última emissió i més de 27 anys després de la seva estrena. "Molt bona nit família, soc Ramón García i aquí comença el Grand Prix de l'estiu", van ser les primeres paraules del veterà presentador de 61 anys.

Un retorn que va ser tot un exitàs d'audiència. A Catalunya, l'espai va aconseguir un magnífic 21,4% de quota; i un excel·lent 26,1% a Espanya. Ramón García, tota una icona de la televisió dels anys 90 a la cadena pública, no va poder contenir l'emoció en alguns moments de la nit. Per exemple, quan va agrair la visita dels pobles al programa: "Quan venen aquests municipis petits, aconsegueixen arribar al cor amb les persones que participen a l'equip. Aquesta és una de les coses meravelloses d'aquest programa".

Proves de sempre i novetats

En total seran set programes: quatre eliminatoris, dos semifinals i la final, on s'escollirà a la localitat guanyadora de l'estiu. Entre els 8 pobles que participaran a la nova edició del concurs hi ha el municipi català de Cervelló (Baix Llobregat).

Algunes de les proves són les mateixes de sempre com "La patata calenta", Les bitlles, "Els troncs bojos" i "El diccionari" com a prova final amb els alcaldes. A més, s'han incorporat quatre jocs nous: "El gosset pilot", "Abelles a la babalà", "La guarderia" i "Escala com puguis".

A diferència dels anys 90, ja no hi ha vaquetes, perquè així ho prohibeix la llei de benestar animal. Al seu lloc s'ha incorporat una "supervaqueta" disfressada, amb un dels membres de cada equip al seu interior. Una altra de les novetats és el dinosaure Nico, una nova mascota que complica la vida als concursants.

Al primer programa la cantant Lolita i l'actor Miguel Ángel Muñoz van ser els padrins dels dos primers municipis que es van enfrontar: Alfacar (Granada) i Colmenarejo (Madrid).

ETIQUETES:

Deixa un comentari