Marta Torné estrena la tercera temporada de "Persona infiltrada" amb nous famosos i més dificultat

Marta Torné

Entre els convidats famosos hi haurà Karmele Marchante, Toni Albà, Òscar Andreu o Cristina Puig

El concurs reality de TV3 "Persona Infiltrada", estrena la tercera temporada aquest dijous 28 d'octubre a les 22.45h, després del 'Polònia'. Marta Torné es torna a posar al capdavant del format amb cares conegudes i algunes novetats en la mecànica per revalidar l'èxit de la temporada passada, que va ser líder de la seva franja amb una audiència mitjana de 295.000 espectadors i una quota del 14,6%.

D'una banda, el programa renova la imatge gràfica, amb una estètica més colorista i una grafia més moderna i pop. L'actualització visual ve acompanyada d'una nova melodia, per donar encara més ritme al format, que continua apostant per un muntatge dinàmic, marcat per efectes sonors i musicals humorístics i desenfadats.  

Una altra novetat és la tercera pista. Es tracta d'una pista exclusiva per als seguidors a les xarxes socials del programa i que es publicarà durant l'emissió. Després d'emetre per antena les dues primeres pistes, i pocs minuts abans de tancar les votacions a través de l'app de TV3, els comptes a xarxes del "Persona infiltrada" desvelaran un vídeo amb la pista extra. Aquesta pista descartarà dos membres reals de la família, per ajudar els seguidors a esclarir qui és la persona infiltrada abans de votar.  

Finalment, el programa incorpora un darrer canvi que afecta el grau de dificultat. Aquesta tercera temporada serà la més difícil per a les famílies concursants, ja que només podran mentir o inventar històries si és per encobrir la persona infiltrada. Qualsevol falsedat sense relació amb la persona infiltrada serà assenyalada per la direcció del programa i comunicada al convidat, que podrà utilitzar aquesta informació per elaborar les seves conclusions finals.  

El premi de 5.000 euros continuarà sent el gran reclam final del programa. A cada capítol, família i cara coneguda jugaran per veure qui s'emporta els diners. Si guanya la cara coneguda, el premi se sortejarà entre els espectadors que hagin votat i encertat la persona infiltrada. L'humorista Òscar Andreu, la periodista Cristina Puig, l'actriu Silvia Marsó, el cantant Miki Núñez, la periodista Karmele Marchante, l'actor Toni Albà o el presentador Xavier Graset, entre d'altres, seran alguns dels noms coneguts que podran contribuir a repartir fortuna entre l'audiència aquesta nova temporada.  

Primer capítol: Òscar Andreu 

Al primer capítol, l'espai jugarà amb una família de Sant Quirze del Vallès, una mica conservadora però, alhora, molt moderna, i amb un convidat que sempre que pot en fa conya: l'humorista Òscar Andreu. Hi ha moltes ocasions per fer l'humor en un programa que conté una festa temàtica de la pel·lícula "El rei lleó", uns quants stripteases i, fins i tot, una petita classe d'esquí sense neu. Qui rigui l'últim opta al premi de 5.000 euros. 

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

 1. persona infiltrada

  hola,
  a persona infiltrada, a tv3, hi hauran mes episodis ???

  adéu

  gracies

  1. Redacció

   Bon vespre, sí quan acabi el 'Fake night', d'aquí a poques setmanes estrenaran la nova temporada després del 'Polònia'.

Deixa un comentari