AQUESTA NIT Anna Simón torna a TV3 amb 'Lloguer a primera vista'

Anna Simón

La periodista catalana torna a la televisió després de deixar 'Zapeando'

Anna Simón, torna a la televisió i no serà a La Sexta ni al programa 'Zapeando', on havia treballat fins l'any 2020. La periodista de Mollet presenta el nou concurs 'Lloguer a primera vista', que s'emet els dimecres a les 22h, a TV3. El programa de 4 capítols, està inspirat en el format britànic 'Lodgers for Codgers', on gent gran que agraeix una mica de companyia o simplement vol ajudar i joves amb la necessitat d'empancipar-se.

'Lloguer a primera vista' fa conviure durant una setmana, a una persona gran i una de jove que no es coneixen de res. Joves que encara viuen amb els pares o que tenen dificultats per independitzar-se conviuran a casa d'una persona o persones grans. Es faran companyia en una mena d'experiment sociològic: dues generacions molt allunyades compartiran pis, temps, activitats i emocions. A cada programa hi participaran més d'una parella protagonista, i els faran el seguiment de la seva particular convivència. El programa, a més, proposa una solució a dos problemes que coexisteixen en la societat actual: gent gran sola que vol deixar d'estar-ho i gent jove amb dificultats per aconseguir autonomia. I si s'ajuden mútuament? Les parelles que conviuran juntes s'han escollit prèviament a través d'un sistema de cites ràpides per veure el nivell de compatibilitat que tindran a l'hora de conviure.

Episodi 1

En el primer programa de "Lloguer a primera vista", Andrea Hijós, de 26 anys, fa les maletes per passar una setmana a casa del matrimoni de Carme Rovira i Carlos Creus. Amb la Carme els riures estan assegurats. També participa l'Ivan Foix, de 22 anys, divertit i acostumat a ser el centre d'atenció, que conviurà a casa de la Rosaura, una dona independent i amb personalitat.

Episodi 2 (8 de setembre)

Després d'episodis de gran comicitat, en què la Carme està inspiradíssima, i un moment molt emotiu recordant la filla de la Carme i el Carlos, viurem la primera resolució del programa. La Carme i el Carlos, d'una banda, i l'Andrea de l'altra, hauran de dir a Anna Simó si segueixen, o no, amb la convivència. Coneixerem una nova parella protagonista: Anabel Maurel, una jove de 24 anys, divertida i força caòtica, i la jubilada i pintora Clara Amado, que vol tornar a reviure la sensació de fer de mare. Una parella amb moltes diferències que donaran grans moments de convivència. I també viurem un moment de gran emoció quan l'Ivan faci realitat un dels somnis de la Rosaura. Però l'Ivan és capaç del millor i del pitjor en poques hores…

Logo del programa

Una llarga trajectòria televisiva

Anna Simón va iniciar el seu camí televisiu l'any 2005 a la cadena de Justo Molinero, Teletaxi, amb 22 anys per presentar el programa Doble T. TV3 la va fitxar per al programa de tarda, 'Divendres' i posteriorment per presentar 'Oh Happy Day'. El seu punt àlgid va ser a Atresmedia on va presentar les campanades de cap d'any del 2013 i 2014 i posteriorment a La Sexta, com a col·laboradora i presentadora de 'Zapeando' fins al 2020 i al 'Persona Infiltrada' de TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari