Mrs. Davis

Títol original: Mrs. Davis

Any: 2023

País: Estats Units

Creador: Damon Lindelof, Tara Hernandez

Temporades: 1

Plataforma:

Mrs. Davis (2023) on IMDb

De què va:

En un món on tothom fa servir una intel·ligència artificial anomenada que rep el nom de Mrs. Davis hi ha una persona que es nega a fer-la servir: una monja. L’intel·ligència artificial li promet que s’autodestruirà si fa una cosa per ella.

Què és?

És una sèrie que fa un comentari sobre el poder creixent de les intel·ligències artificials en una barreja de gèneres on es troben la ciència-ficció, el drama i la comèdia.

La clau:

El guió esbojarrat d'una història que desafia definicions tradicionals. Aquest estil inclassificable és un comentari sobre la creativitat en un moment en què algoritmes i intel·ligències artificials ho poden homogeneïtzar tot. També les sèries.

L'actriu:

Betty Gilpin, que potser recordaràs per la sèrie "G.L.O.W.", interpreta la monja. El repartiment també inclou altres noms coneguts com Margo Martindale.

El creador:

Damon Lindelof, el creador de "The Leftovers" i "Watchmen", i co-creador de "Lost", és el co-creador d'aquesta sèrie, que trenca en certa manera amb el to dramàtic de la seva filmografia. L'ha fet amb Tara Hernández, guionista de "The Big Bang Theory".

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden les sèries de ciència-ficció molt passada de voltes o si vols una sèrie realment diferent que et sorprengui en cada episodi.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari