La voz más alta

Títol original: The Loudest Voice

Any: 2019

País: Estats Units

Creador: Tom McCarthy, Alex Metcalf

Temporades: 1

Plataforma:

 La voz más alta
(2019) on IMDb

De què va:

Explica l’estratègia de Roger Aisles, que havia estat assessor de diferents polítics republicans, al capdavant del canal informatiu FOX News, que va dirigir del 1996 al 2016, convertint-lo en un èxit d’audiència i que va posar al servei dels interessos polítics propers. Va ser una clau de la victòria de Donald Trump.

Què és?

És una sèrie sobre l'ús polític del canal informatiu FOX News.

La clau:

Roger Aisles va ser un individu execrable per molts motius però també molt intel·ligent. La minisèrie explica molt bé com explota les vulnerabilitats de l'audiència i també del mercat televisiu per fer un informatiu alarmista, sensacionalista, ple d'exageracions i mitges mentides i fent-ne un entreteniment molt polititzat.

L'actor:

Un irreconeixible Russell Crowe interpreta al personatge, posant èmfasi en la relació amb el poder d'un individu agressiu i masclista, que es manté sempre amb una actitud amenaçadora i que vexa sense problema els treballadors de la cadena.

Us agradarà si:

La vostra sèrie política de referència és The Good Fight, que és la sèrie que més intensament ha explorat la figura de Donald Trump i el seu entorn.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari