MOVISTAR+

Los idus de marzo

Stephen Meyers acaba de debutar com a cap de comunicació de Mike Morris, candidat a les primàries del Partit Demòcrata

FILMIN

In the Loop

Estats Units i Gran Bretanya es troben en ple debat públic sobre la conveniència d'una intervenció bèl·lica a l'estranger

AMAZON PRIME VIDEO

Bienvenido, Mr. Chance

El senyor Chance s'ha dedicat tota la vida a mirar televisió i fer de jardiner per a un home benestant. Quan aquest mor, es troba sol i perdut

AMAZON PRIME VIDEO

Z

En un país corrupte on s'elimina tota dissidència, un polític de l'oposició d'esquerres és assassinat en ple carrer després de participar en un míting

AMAZON PRIME VIDEO

El político

Willie Stark és un home honest i tenaç que té vocació de servidor públic. Els seus discursos atrauen i il·lusionen les masses

MOVISTAR+

Litvinenko

Es tracta d'una minisèrie on David Tennant interpreta a Alexander Litvinenko, l'ex espia del servei segrest rus que va ser assassinat el 2006

FILMIN

Varsovia 83. Un asunto de estado

A Polònia (1983), enmig d'un clima d'alta tensió política, el país viu consternat per l'assassinat a cops del fill adolescent d'una coneguda opositora.

NETFLIX

The Crown

Biografia d'Elisabet II, que ha traspassat recentment, i traça l'evolució del personatge, tant en la seva vessant institucional com a nivell personal.

MOVISTAR+

La voz más alta

Explica l'estratègia de Roger Aisles, que havia estat assessor de diferents polítics republicans, al capdavant del canal informatiu FOX News.

HBO MAX

Baron Noir

Un polític francès és sacrificat pel candidat a la presidència del seu partit quan es descobreix que ha finançat il·legalment la campanya electoral.

NETFLIX

Borgen: Reino, poder y gloria

S'estrena la quarta temporada de la prestigiosa sèrie política danesa, que torna nou anys del seu final. Els nous episodis se centren en una crisi produïda pel descobriment de petroli a Groenlàndia.

FILMIN

Parliament

Es tracta d'una comèdia política ambientada al Parlament Europeu, on un jove assistent parlamentari s'enfronta a l'absurditat burocràtica d'una institució que sembla no tenir cap utilitat.

HBO MAX

Show Me a Hero

Sèrie sobre la oposició d'una part dels habitants de Yonkers a la construcció d'habitatge social de classe alta de la ciutat.

STARZPLAY

Gaslit

Sèrie sobre l'escàndol del Watergate que es fixa en una història no tant coneguda, la de Martha Mitchell, la dona del fiscal General dels Estats Units.

FILMIN

Total Control

Una dona indígena australiana acaba en el focus dels mitjans de comunicació després d'un fets tràgics.

FILMIN

Els últims tres dies

Sobre els últims dies en llibertat d'Slobodan Milošević, expresident de Sèrbia i Iugoslàvia, abans de ser detingut, acusat de crims contra la humanitat.

HBO MAX

El ala oeste de la Casa Blanca

Drama sobre la política nord-americana que permet a l'espectador descobrir com es treballa a la Casa Blanca a partir de la història del seu president.

HBO MAX

Succession (T3)

La tercera temporada entrarà a fons en l'enfrontament entre Logan i Kendall, obligant els altres personatges a situar-se en aquesta guerra civil familiar.

AMAZON PRIME VIDEO

The Good Fight

És un drama legal que té com a protagonista una advocada, Diane Lockhart, que navega per les contradiccions socials i polítiques dels Estats Units d'avui.