El "Polònia" parodia el nou pla de Netflix: "M'he fet hacker, la cultura ha de ser gratis"

El nou pla de Netflix que ha posat punt i final als comptes compartits van arribar aquest dijous al Polònia de TV3. L'espai va parodiar les estratègies d'un usuari per estalviar-se haver de pagar el cost extra que la plataforma cobra a tots aquells que volen compartir usuari sense residir al mateix habitatge.

En el vídeo emès en TV3, el Miquel (Marc Rodríguez) es converteix en hacker per a intentar desafiar a la companyia. "Saps que et vaig dir que no estava disposat a pagar ni un duro més per Netflix? M'he fet hacker i piratejaré un compte. La cultura ha de ser gratis", li diu a la seva dona.

Per això, primer intenta aconseguir que el seu repetidor agafi el senyal wifi del seu veí perquè el servidor detecti que estan a la mateixa llar. Una estratègia que no els convenç per la dificultat de captar el senyal i decideix passar al pla B i porta al seu sogre a casa per a utilitzar el seu compte. Però quan arriba a casa se n'adona que ha portat un altre ancià de la residència.

Finalment, el Miquel aconsegueix el seu propòsit i acaba veient la plataforma a través de la finestra, i amb prismàtics de la televisió d'una veïna. "Et vaig dir que aconseguiria Netflix gratis i ho he fet i no ens ha costat ni un duro", es congratula ell. "Excepte pels dos portàtils, el repetidor del wifi i la denúncia pel segrest d'un avi", li respon la seva dona.


Deixa un comentari