REALITY

Telecinco reobre "Gran Hermano" amb anònims set anys després del cas d'abús sexual

La cadena obre el càsting del popular reality que es va estrenar l'any 2000 i que va tocar fons l'any 2017

"Gran Hermano" torna a Telecinco

Telecinco ha anunciat que recupera la versió d'anònims de Gran Hermano quatre anys després de la seva última edició amb famosos i set anys després de la polèmica pel cas d'abús sexual a Carlota Prado. Així ho va anunciar aquest dimecres Carlos Sobera durant la gala de Supervivientes. "Recordeu què estàveu fent el 22 de juliol de l'any 2000?", va dir el presentador a la seva audiència.

En aquest moment va donar pas a un vídeo en el qual es podia veure Vicente Vallés (ara a Antena 3 Noticias) a l'informatiu de l'any 2000 de Telecinco, celebrant el gran èxit d'audiencia que havia obtingut la final de la primera edició del realtiy. Aquella gala que va proclamar a Ismael Beiro com a guanyador va trencar els audíemetres amb un 70,8% de quota i 9 milions d'espectadors.

"Set de cada deu espanyols que estaven veient la televisió van veure l'últim programa de GH", deia Vallés al noticiari. Es dona la circumstància que el presentador d'Antena 3 havia anat poca estona abans a El Hormiguero de Pablo Motos, on va analitzar la carta de Pedro Sánchez.

Sobera també va anunciar que el càsting per participar al popular reality ja estava obert. El guanyador s'endurà 300.000 euros. L'últim presentador de la versió d'anònims va ser Jorge Javier Vázquez, tot i que va ser l'edició menys vista de la història amb un 14,3% de mitjana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari