EUROVISIÓ 2024

Eurovisió desqualifica el cantant de Països Baixos per un "comportament inadequat"

La Unió Europea de Radiodifusió anuncia la mesura fins ara inèdita després de la denúncia d'una treballadora de l'equip de producció

Joost Klein
Joost Klein

Decisió històrica i sense precedents: la Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha expulsat l'artista que representava els Països Baixos, Joost Klein, hores abans de l'inici del certamen d'Eurovisió 2024. La causa de la contundent decisió no ha transcendit a l'esfera pública, però es basa en la denúncia d'una membre de l'equip de producció.

L'organisme va informar aquest divendres que investigava un incident que involucrava el jove de 26 anys, considerat un dels favorits per la crítica i els fans. Es va suspendre l'assaig de Klein "fins a nou avís" i, finalment, la decisió ha acabat sent permanent. Ara, la peculiar cançó Europapa amb què es presentava no sonarà durant la jornada de la música de festival europea.

Dies abans, Klein va protagonitzar una altra situació tensa amb la participant d'Israel, Eden Golan. Tot, en plena roda de premsa posterior a la segona semifinal. "Que estiguin aquí és un perill per a la seguretat", es queixava en referència a l'homòloga hebrea. Sigui com sigui, l'organització ha determinat que el jove "incompleix les regles del concurs" i ha mostrat "tolerància zero" davant comportaments inadequats.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. T@M

    podeu explicar que collons té a veure una acció militar amb un concurs de cançons ?

  2. No al la imposición

    Ja n'hi ha prou que el poder jueuamerica ens imposi i en afició amb les seves imposicions igual que Rússia aquest país"" no hi tindria que fot-te resa qui i molt menys encara un país que ni tan sols és europeu, però be Rússia no va costar gaire d'expulsar-la ara els jueus ni toca'ls encara que siguin més bèsties i animals que els russos i damunt els hi donem tot el que demanen clar aquí queda demostrat qui controla el món i ja fa massa temps que alguns sabem que el poder jueuamerica en controla i ens imposa mentre que la gran majoria de la gent ni tan sols se n'adona, però aquí hi ha una mostra més. Aturem-los ja abans que ens aturin a nosaltres de ser humans i persones i convertir-nos en els seus esclaus.
    Joost Klein estem amb tu perquè aquesta gent no es mereix res

Deixa un comentari