EUFÒRIA

L'audiència d'"Eufòria" aprofita l'increment de poder a partir d'aquesta gala per elevar el seu favorit

Julien és el favorit de la nit gràcies al vot del públic, mentre que Xavi Noms es converteix en el desè expulsat

Julien, en la desena gala d''Eufòria'
Julien, en la desena gala d''Eufòria'

Julen. Aquest és el nom propi de la desena gala d'Eufòria d'aquest divendres. El dia que la direcció del concurs de TV3 estrenava el nou format en què ha passat a ser el públic qui vota el preferit des de casa, l'audiència s'ha decantat per Julen i l'ha erigit en un dels grans candidats a tenir en compte. L'altra cara de la moneda ha estat Xavi Noms, que no s'ha sentit còmode amb el seu tema i ha estat l'eliminat.

El Bon dia d'Els Pets ha servit Julen per fer-se amo i senyor de l'escenari. Ha representat a la perfecció l'himne del pop-rock català. Per a sorpresa de tothom, ha sabut adaptar-se a un tema que en principi no era del seu estil i ha mostrat un posat sobri i alhora festiu que ha enlluernat el públic i el jurat. "Vaig estudiar la cançó a Perpinyà", ha admès, tot picant l'ullet als seus orígens.

Un altre nom destacat de la nit ha estat el del Lluís, el segon amb més suports amb Satisfaction de The Rolling Stones. El jurat ha salvat la Maria, la Misty i la Valeria de la nominació, mentre que el Fredrik ha hagut de lluitar fins al final per salvar-se de l'expulsió, amb el 54% dels vots davant el Xavi Noms.

ETIQUETES:

Deixa un comentari