TELEVISIÓ

Els professionals de TV3 condemnen els insults a Ricard Ustrell

Una sèrie de cartells han aparegut els darrers dies prop de la redacció del 'Col·lapse' fent mofa del presentador sabadellenc

Un dels cartells que ha aparegut en contra d'Ustrell
Un dels cartells que ha aparegut en contra d'Ustrell

El Consell Professional de TV3 i Catalunya Ràdio han condemnat els insults i amenaces que ha rebut el presentador de El Matí de la ràdio pública, Ricard Ustrell, tant a xarxes com al seu entorn laboral. Ho fan, però, només una setmana més tard que la mateixa entitat el reprengués per "denigrar" el debat electoral de TV3 en ple directe.

Segons ha publicat El Periódico, els professionals públics han argumentat el suport a Ustrell "de la mateixa manera que hem rebutjat qualsevol amenaça o agressió que hagi sofert qualsevol periodista de la casa".

I és que durant dos dies han anat apareixent prop de la redacció del Col·lapse -programa del 3Cat que també presenta- cartells en contra seu amb la següent frase: "Només a un idiota se li acudiria penjar un quadre a les deu de la nit".

Tota la polèmica s'origina quan, en un matí de la ràdio, el periodista de Sabadell va dir que no veuria el debat del 3Cat perquè tenia "molta feina". Concretament, va expressar-se així: "Haig de penjar un quadre, estendre la roba i a La Sexta estrenen ¿Quién quiere ser millonario? M'agrada molt aquest concurs, soc molt de La Sexta".

Just abans, ell mateix també va recalcar que havia vist el debat organitzat per l'emissora espanyola i que a Catalunya "n'hauríem de prendre nota" perquè havia estat "molt millor" que el que, durant anys, s'ha fet a la televisió pública.

L'endemà del debat, i amb les bones dades d'audiència a la mà, la presentadora del debat del 3Cat, Ariadna Oltra, va deixar anar aquest dard també en ple directe dels Matins: "La ressaca es passa millor si saps que la gent, en comptes de penjar quadres a hores que no toca, es va dedicar a seguir el debat dels mitjans públics, perquè l'audiència ha estat brutal".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Tony Cruanyes

    Hauriau de dir del XIMPLET de Ricard Ustrel

Deixa un comentari