EUFÒRIA

La gala 11 d'"Eufòria" desvetllarà el primer finalista de l'edició 

La primera semifinal ens portarà els duets de Misty i Lluis, Maria i Valeria, i Julien i Fredrik

Eufòria es troba a la recta final, a només dues gales de la gran final, divendres coneixerem els cinc semifinalistes finals de l'edició. La darrera gala va tenir protagonista, Julien, qui va ser el favorit de la nit. La gala 11 desvetllarà el primer finalista de l'edició, que serà el favorit del públic.

La mecànica de la primera semifinal, el divendres 17 de maig, consistirà en la participació dels sis semifinalistes, que interpretaran una cançó en solitari i un duet. La persona més votada per l'audiència, després de les actuacions, serà el favorit de la nit i l'únic amb passi directe a la final.

El primer duet el formen Misty i Lluís, que cantaran Shallow de Bradley Cooper i Lady Gaga. També veurem el duet de Maria i Valeria que cantaran No more tears (Enough is Enough), de Donna Summer i Barbra Streisand. El darrer el conformen Julien i Fredrik, que cantaran Don't let the sun go down on me, d'Elton John i George Michael.

La segona semifinal, el divendres 24 de maig, consistirà en les actuacions individuals dels cinc semifinalistes i tindrà lloc una doble expulsió. La mecànica consistirà en una primera ronda d'actuacions en la que el públic votarà, i la persona menys votada abandonarà el concurs. Posteriorment, els quatre concursants restants faran una segona ronda d'actuacions en què el públic decidirà qui passa a la final.

De cara a la gran final del 31 de maig, seran només tres finalistes que faran una ronda d'actuacions i posteriorment, el públic votarà. El concursant menys votat es convertirà en el tercer finalista de l'edició. A continuació, tindrà lloc una segona ronda d'actuacions dels dos concursants més votats i novament serà el públic qui decidirà el guanyador d'Eufòria 2024.

Primer convidat al Palau Sant Jordi

La Gala 10 d'Eufòria va tornar a sorprendre els espectadors, Alfred García ha confirmat que actuarà al concert del Palau Sant Jordi, que tindrà lloc el 30 de juny. De moment, es tracta del primer artista convidat d'aquest gran esdeveniment en què tornarem a veure damunt l'escenari als 16 concursants de l'edició.

El xou consistirà en un doble concert, el primer tindrà lloc a les 12 h i el segon, a les 19 h. D'aquesta manera, els espectadors gaudiran d'una oportunitat única per viure en directe les millors cançons de la temporada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari