RÀDIO

Francesc Garriga presentarà «El Matí de Catalunya Ràdio» aquest estiu

El periodista, ara corresponsal de la ràdio als Estats Units, agafa el relleu de Marina Romero, que ha liderat el format estival en les últimes dues temporades

Francesc Garriga als estudis de Catalunya Ràdio

Sorpresa a la ràdio catalana. Francesc Garriga serà el presentador de El Matí de Catalunya Ràdio aquest estiu. Així ho ha anunciat el periodista aquest mateix dimecres a La Tarda de Catalunya Ràdio. Així, Garriga agafarà el relleu de Ricard Ustrell durant el període estival, i el de Marina Romero, que ja havia presentat el programa en els últims dos estius.

Francesc Garriga (Súria, 1983) és des d'octubre de 2021 el corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington, als Estats Units. Abans, havia destinat bona part de la seva carrera periodística als esports. De fet, de 2015 a 2020 va ser director i presentador del Club de la Mitjanit.

En el seu últim projecte abans de marxar als Estats Units, el periodista del Bages també va dirigir i presentar el programa Onze a Esport 3. Aquest format va ser pioner en l'emissió simultània per la televisió i per la ràdio. Vinculat a la CCMA des de 2005, també va ser corresponsal de la ràdio pública a Madrid i ha col·laborat en altres formats esportius del grup.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Any Sabàtic

    Ja se li ha acabat la moma a aquest fantotxe què s'ha passejat per EEUU, gastan diners del pressupost de TV3, pagat en bona part amb els nostres Impostos.

Deixa un comentari