CAMPANYA

La Sexta també farà el seu debat de les catalanes només un dia abans que el de TV3

La cadena privada emetrà l'especial el dilluns 6 de maig i tampoc comptarà amb la presència de Carles Puigdemont

El debat de La Sexta es farà el dilluns 6 de maig

La Sexta també ha fet oficial que emetrà el seu propi debat amb els candidats a les eleccions catalanes del proper 12 de maig. I atenció perquè ho farà el dilluns 6 de maig, només 24 hores abans del debat final a TV3 que se celebrarà el dimarts 7 de maig; i després del que es farà a TVE el dijous 2 de maig. D'aquesta manera, ja són tres els debats televivius confirmats d'aquesta campanya que arrenca aquest dijous 25 d'abril.

La cita amb els 8 candidats amb representació al Parlament, també es podrà seguir també a través d'Onda Cero, i comptarà amb la presència de tots els principals candidats, menys Carles Puigdemont, que si res no canvia, no tornarà fins al debat d'investidura.

El seu lloc, l'ocuparà el número 3 de Junts, Josep Rull, que debatrà amb el candidat del PSC, Salvador Illa; el d'ERC, Pere Aragonès; la candidata de Comuns Sumar, Jéssica Albiach; el candidat del PP, Alejandro Fernández; l'aspirant de la CUP, Laia Estrada; el de Ciutadans, Carlos Carrizosa; i el de Vox, Ignacio Garriga.

ETIQUETES:

Deixa un comentari