PLATAFORMA

Les tres noves sèries estrangeres que es podran veure aquest abril a la plataforma 3Cat

"Schitt's Creek", "Irresponsable" i "Platònic", seran les noves sèries d'aquesta primavera a la plataforma 3Cat

"Schitt's Creek" ja està disponible a 3Cat

La plataforma 3Cat sumarà aquest mes d'abril tres noves comèdies. Des d'aquesta setmana ja està disponible la primera temporada de Schitt's Creek, la sèrie que l'any del confinament va situar la indústria televisiva canadenca en el mapa i que es va convertir en la gran triomfadora de la gala dels Emmys. Des de França arribaran Platònic, el 8 d'abril, i Irresponsable, el proper 15 d'abril.

"Schitt's Creek", la gran guanyadora de la gala confinada dels Emmys

Comèdia estrenada l'any 2015 a la televisió pública canadenca (CBC) que consta de 80 capítols repartits en sis temporades. Per ara, només està disponible la primera. L'argument gira entorn de l'acabalada família Rose (el magnat de la botiga de vídeos Johnny, la seva dona i ex-actriu de telenovel·la, la Moira, i els seus fills, el David i l'Alexis), que, quan perden tota la seva fortuna, es veuen obligats a mudar-se a un motel d'una ciutat, Schitt's Creek, que van comprar anteriorment gairebé per broma.

La ficció compta amb grans interpretacions: la de Catherine O'Hara (Sol a casa) i la del seu marit en la ficció, Eugene Levy, que juntament amb el seu fill en la realitat i la ficció (Daniel Levy, és a dir, el David) és el creador i director de la sèrie. 

"Platònic" (8 d'abril)

Comèdia francesa de 10 capítols de 22 minuts sobre les relacions humanes, retratada amb senzillesa, realisme i lliure de tabús. La trama de la sèrie gira al voltant del Yann i Elsa, que descontents en les seves respectives relacions, deixen els seus cònjuges per viure junts, en amistat.

Amb més de 35 anys, es fan companys de pis… amb els seus fills que venen cada dos setmanes. Entre un recent celibat i una amistat familiar, Yann i Elsa creuen que han trobat l'equilibri perfecte, una família feta entre amics. Però malgrat el seu desig de viure de manera diferent, en Yann i Elsa s'arrisquen a fer-se un petó sota la pluja en qualsevol moment…

"Irresponsable" (15 d'abril)

És una comèdia francesa sobre un adorable perdedor que haurà de prendre les regnes de la seva vida davant d'una inesperada disrupció a la seva acomodada vida. La primera temporada de la sèrie consta 10 episodis de 20 minuts.

Quan està a punt de fer els 31, Julien toca fons: l'acomiaden de la feina i es queda sense diners, així que es veu obligat a tornar al seu poble natal per viure amb la seva mare. Un dia es creua amb la Marie, el seu primer amor d'adolescència, que va desaparèixer d'un dia per l'altre sense cap explicació. Marie li explica que té un fill de 15 anys, Jacques, i que Julien n'és el pare. Un cop superat el xoc, Julien intenta pensar de forma madura i assumir que ha de formar part de la vida de Jacques… però ser pare no és una tasca fàcil per a algú que actua constantment com un adolescent en crisi.

ETIQUETES:

Deixa un comentari