Filmin

Ja està disponible a Filmin la nova pel·lícula catalana de terror que ha enlluernat a Stephen King

El mestre literari de l'horror ha aplaudit el film de Caye Casas, que situa una parella en crisis en un absolut calvari terrorífic.

Aconseguir que un dels creadors de ficció de terror més importants dels darrers dos segles aplaudeixi la teva feina, no és fàcil. Però el director català Caye Casas ho ha aconseguit en la seva segona pel·lícula. "La mesita del comedor", una comèdia de terror carregada de tenebres (i l'humor negre més passat de voltes) ja està disponible a la plataforma Filmin. Casas, de Terrassa, ha aconseguit recollir un immens recopilatori de crítiques favorables en l'estrena del seu film.

Ara, que ja estarà disponible pel públic general i especialment els subscriptors de la plataforma catalana, podran descobrir una història que Stephen King va saber descriure perfectament. "Suposo que mai, ni una sola vegada a la vida, haureu vist una pel·lícula tan negra com aquesta. És horrible i també horriblement divertida. Penseu en el somni més fosc dels germans Coen", va escriure al seu perfil d'X.

Una crisi de parella, amb els seus alts-i-baixos, genera molta fricció. El que tant el protagonista com la protagonista no sabien és que pel simple fet de comprar "una tauleta" pel menjador acabaria suposant un malson indescriptible per a les seves vides. Els girs de Casas, qui va escriure el guió amb Cristina Borobia, sacsegen l'espectador i el durà a mantenir els mateixos sentiments que el mestre de l'horror literari.

ETIQUETES:

Deixa un comentari