CARRERES

Josep Pedrerol dirigirà la retransmissió dels Grans Premis de Moto GP a La Sexta

Atresmedia relleva RTVE i emetrà en obert sis carreres de MotoGP després d'un acord amb DAZN

L'equip de la Moto GP a La Sexta

La Sextra emetrà les retransmissions de MotoGP després que Atresmedia hagi arribat a un acord amb DAZN per a l'emissió en obert dels grans premis d'Espanya (Jerez), Catalunya i València dels anys 2024 i 2025. Així doncs, les carreres de MotoGP, Moto2 i Moto3 dels tres grans premis es podran veure en directe a través de La Sexta, mentre que Mega oferirà les classificacions i la carrera Sprint de MotoGP.

Amb aquest moviment, Atresmedia recupera un gran esdeveniment esportiu que no oferia des de l'any 2015 quan va emetre la Formula 1 per darrera vegada. El nou acord contempla la retransmissió tant de les carreres com de les proves classificatòries del cap de setmana. DAZN, que va arribar l'any 2019 a l'estat espanyol, i va arrabassar a Movistar Plus+ els drets del Mundial de motociclisme, ja havia arribat a acords primer amb Mediaset, després amb TVE i ara amb Atresmedia.

El primer gran desplegament tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, amb el Gran Premi d'Espanya al Circuit de Jerez Ángel Nieto. Des de la localitat andalusa, un ampli equip dirigit per Josep Pedrerol posarà en marxa la retransmissió que estarà ldierada per Víctor Lluch a la narració tant de les classificacions com les carreres. Álex Crivillé i Fonsi Nieto seran els pilots que comentaran la carrera de MotoGP, mentre que Ana Carrasco analitzarà les categories de Moto3 i Moto2.

La cadena privada també emetrà el Gran Premi de Catalunya que tindrà lloc del 24 al 26 de maig en el Circuit de Montmeló. Del 15 al 17 de novembre se celebrarà el GP de València, que tancarà la temporada al Circuit Ricardo Tormo.

Cal recordar que TV3 també emetrà els Grans Premis de Moto GP i Fórmula 1 que ce celebraran al Circuit de Barcelona-Catalunya. La retransmissió de la cadena pública anirà a càrrec de Noel Rodríguez, Damià Aguilar i Laia Ferrer i comptarà amb les anàlisis tècniques dels pilots Sito Pons, Jaume Alguersuari, Sara Sánchez o Belén Garcia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari