Les estrenes més destacades d'aquesta setmana (8 a 14 d'abril)

L’esperada adaptació televisiva del videojoc "Fallout" i la pel·lícula d’acció "Monkey Man", els plats forts de la setmana

11/04: FALLOUT (Amazon Prime)

De què va: 200 anys després d'un apocalipsi que ha deixat la terra arrasada i plena de morts vivents, uns quants supervivents es veuen obligats a abandonar els seus refugis i tornar al temible món exterior. Però descobreixen que, com acostuma a passar, no hi ha res més perillós que els mateixos humans.

Valoració: Adaptació d'una de les grans sagues de videojocs del segle XXI. I, com el seu referent, és una suma de gèneres molt atractiva en què conviuen les dèries apocalíptiques, l'acció estil "Mad Max" i la irreverència. Atenció al seu repartiment i als seu creadors, els grans Jonathan Nolan i Lisa Joy.

12/04: BENJAMIN FRANKLIN (Apple TV+)

De què va: El desembre de 1776, Benjamin Franklin és conegut i respectat per moltes coses, però sobretot pels seus revolucionaris experiments amb l'electricitat. Són aquestes habilitats les que el porten a França, en una missió secreta de la que en depèn el futur del seu país.

Valoració: Una curiosíssima aproximació a la faceta més llegendària d'una figura històrica. Hi destaca el disseny de producció, el seu to especulatiu i un magnífic repartiment encapçalat per Michael Douglas, Noah Jupe, Eddie Marsan Jeanne Balibar i Ludivine Sagnier.

12/04: MONKEY MAN (Cinemes)

De què va: Kid ha sortit de la presó i es refugia a casa seva, a la Índia, per superar un passat ple de violència. Però quan mor la seva mare, inicia una sagnant venjança en què traurà tota la ràbia acumulada i demostrarà unes habilitats extraordinàries per matar tot aquell que se li posa al davant.

Valoració: Qui ens havia de dir que Dev Patel reclamaria el seu lloc al cinema d'acció modern. Dirigeix i protagonitza aquesta petita joia que havia d'anar directe a plataforma però que Jordan Peele, enamorat del resultat, va rescatar per a les sales de cinema. I sort d'ell, perquè és realment recomanable.

12/04: SANGRE EN LOS LABIOS (Cinemes)

De què va: Jackie viatja a Las Vegas per participar en un concurs de culturisme. Pel camí s'atura en un gimnàs de Nou Mèxic i s'enamora de la seva propietària, Lou. Però quan descobreix que el pare de la noia és un traficant d'armes, la seva relació acaba entrant en un imparable espiral de violència.

Valoració: Un film de culte instantani per la seva manera de retratar el què, el quan i els personatges que hi viuen. Una mirada a un submón que es mou entre el "noir" clàssic i l'extravagància formal, amb uns impagables esclats de violència i aquesta força de la naturalesa que és Kristen Stewart.

ETIQUETES:

Deixa un comentari