CONVIDATS

El pare de Rosa Peral torna a TV3 i serà el protagonista del "Col·lapse" d'aquest dissabte

El programa de Ricard Ustrell també es vestirà de gala per retre homenatge a l'emblemàtica i estimada Núria Feliu

Paco Peral en una entrevista recent a Antena 3

Aquest dissabte, el Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 arrencarà amb l'espectacular actuació d'alguns dels acròbates del Cirque du Soleil. Els convidats de la nit seran l'actriu i icona delss anys 80, Meg Ryan, el popular actor català Pere Arquillué i l'actriu Belén Cuesta, el presentador Òscar Dalmau, la cantant Marina Rosell, i el pare de Rosa Peral, Francisco "Paco" Peral i la seva advocada Núria González.

Un dels plats forts serà l'entrevista al pare de Rosa Peral, Francisco Peral, que explicarà al plató de TV3 com està vivint la família materna tots els esdeveniments que han tingut lloc aquestes últimes setmanes i que podrien canviar significativament el panorama. L'advocada de Peral també analitzarà dos grans temes vinculats a la seva clienta com la seva recent victòria amb Netflix per la qual l'exagent de la Guàrdia Urbana de Barcelona podria rebre una indemnització milionària.

Homentage a Núria Feliu

El Col·lapse també es vestirà de gala per retre homenatge a l'emblemàtica i estimada Núria Feliu, qui va morir ja fa gairebé dos anys. El programa recvordarà la seva trajectòria, juntament amb testimonis de persones que la van conèixer com ara Marina Rosell, Òscar Dalmau, Mireia Feliu (neboda de Núria Feliu), i el director d'orquestra Luís Cobos.

L'actor Pere Arquillué (La Riera) que acaba d'estrenar l'obra "Ifigènia" al Teatre Lliure, compartirà els moments més destacats de la seva carrera. La conversa promet ser un viatge pels seus papers més emblemàtics i la seva evolució com a actor. A més, rebrà una sorpresa inesperada. Ustrell també conversarà amb l'actriu Belén Cuesta i tancarà amb l'anàlisi particular de Sergi Pàmies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari