POLÈMICA

Ariadna Oltra celebra l'èxit d'audiència del debat de TV3 i Catalunya Ràdio… amb un dard a Ustrell

La presentadora d'"Els matins" dispara contra el conductor estrella de la ràdio pública, que dimarts va assegurar que calia "prendre nota" de La Sexta

TV3 i Catalunya Ràdio van emetre dimarts al vespre el tercer i últim debat televisat de la campanya electoral catalana que culmina diumenge amb la jornada d'eleccions al Parlament. Hi van participar els vuit partits polítics amb representació parlamentària, encapçalats pels seus caps de llista -a excepció de Junts, que tenia Josep Rull com a ponent. L'espai va obtenir unes bones xifres d'audiència: un 22,1% de quota de pantalla i 358.000 espectadors de mitjana, i arribant fins a un milió en algun moment de la cobertura.

La moderadora va ser Ariadna Oltra, periodista al capdavant d'Els Matins de TV3, com ja havia passat en les dues convocatòries del 2023. I, després que Ricard Ustrell, al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio, i que va ser valorat per copresentar l'espai, deixés anar uns comentaris despectius contra el debat dels mitjans públics catalans i lloant el de la competència -La Sexta el va emetre dilluns a la nit-, Oltra ha volgut llançar-li un dard aquest matí quan ha celebrat en directe l'audiència "brutal" aconseguida amb el debat del 12-M.

"Les ressaques passen millor si saps que la gent, en lloc de penjar quadres a una hora que no toca, es va dedicar a seguir el debat dels mitjans públics d'aquest país", ha sentenciat abans d'engegar la tertúlia d'Els matins de TV3. Un missatge que anava dirigit a Ricard Ustrell, que durant El matí de dimarts havia assegurat que el debat de la Sexta va ser "molt millor que el de durant anys a TV3". "Crec que hauríem de prendre nota", va dir en antena mentre conversava amb una companya de programa a qui va comunicar que no miraria l'espai electoral presentat per Oltra: "Jo ja vaig veure el d'ahir -a La Sexta-, avui tinc feina".

Les paraules del periodista de Sabadell no van agradar els professionals de TV3, que automàticament van demanar-li una "rectificació". "És imperdonable que el director d'El Matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse parli així de l'empresa on treballa i els seus companys", van denunciar en un tuit els professionals de TV3. I és que el Comitè professional de la televisió pública assegurava que Ustrell havia "denigrat" el debat electoral de dimarts al vespre i "lloat" la competència. Ustrell es va disculpar públicament amb un tuit hores després de les declaracions a la ràdio.

ETIQUETES:

Deixa un comentari