GENERACIÓ

Adeu a un altre històric dels esports a TV3: "Un mestre que es jubila"

El mític presentador de "Basquetmania", "Gol a gol" o "Efectivament" deixarà de fer pantalla als seus 67 anys

Lluís Canut en una aparició recent a TV3

TV3 va néixer ja fa 40 anys i molts dels seus professionals que hi van entrar sent uns adolescents, ara es jubilen. Als noms d'Eduard Boet, Margalida Solivellas, Eduard Boet, Salvador Sala, Albert Elfa, Joan Salvat, Imma Pedemonte o Isabel Bosch s'hi afegeix ara un altre rostre històric com és Lluís Canut.

Isabel Bosch i Imma Pedemonte amb Xavier Bonastre

Als seus 67 anys, el mític presentador de Basquetmania, Gol a gol o Efectivament deixarà de fer pantalla. Actualment col·laborava al programa Onze de Xavi Valls (61) a l'Esport 3. Després de Canut també dirà adéu un dels altres veterans del Departament d'Esports, com és Pere Escobar (64). Tota una generació que ha explicat la història esportiva de Catalunya.

Pere Escobar a "Futbol en joc" (1996)

Aquest dijous, l'actual presentadora d'esports del TN Vespre, Maria Fernández Vidal, va voler emmarcar el comiat del seu company en una imatge que va publicar al seu compte amb la resta de companys d'Esports: "Un mestre que es jubila". TV3 també dirà adeu al presentador i ho farà per la porta gran amb un programa especial que s'emetrà properament.

Vidal i Canut (Instagram)

ETIQUETES:

Deixa un comentari