HERÈNCIES

Roger Coma torna a TV3 amb 4 nous episodis de "Caigut del cel"

L'espai produït per Gestmusic que busca destinataris d'herències s'emetrà després del "Polònia"

Roger Coma estrena la segona temporada de "Caigut del cel"

El proper dijous 4 d'abril després del Polònia, TV3 estrenarà la segona temporada de Caigut del cel. Es tracta d'un exitós format presentat pel també actor del Com si fos ahir, Roger Coma (47) i produït per Gestmusic (Tu cara me suena, Operación triunfo). El programa que es va emetre la primavera del 2023 va aconseguir líder la seva franja superant al totpoderós Supervivientes de Telecinco.

Basat en el format creat per la televisió holandesa RTL4, l'espai busca els destinataris d'herències sense atorgar. En total seran 4 episodis de 50 minuts amb un pressupost de 440.000 euros. Al primer episodi, Coma buscarà els hereus d'"El violoncel·lista viatger", un català que va deixar un pis a Madrid. Com a novetat, l'espai incorporarà la històriadora Beli Artigas.

Així és Caigut del cel

Malauradament, hi ha moltes persones que es moren soles. Els diners que deixen enrere no sempre acaben en mans de la gent a la qual van destinats: perquè aquesta persona és, per exemple, un cosí molt llunyà; o perquè aquesta persona no es pot localitzar; o perquè el contacte s'ha trencat fa dècades. Si vint anys després de la defunció, els hereus no han reclamat els diners, l'herència passa a mans de l'Estat.

Roger Coma explorarà en arxius municipals, en cementiris o en cases enderrocades fa anys per trobar pistes que el puguin conduir a les persones que no saben que tenen una herència a nom seu. Al principi de l'episodi, Coma no sap mai com i on acabarà el viatge, de final impredictible, i anirà fins on calgui, fins i tot a l'estranger, per entregar aquest regal caigut del cel al destinatari.

A partir d'aquí, comença a buscar més informació sobre la persona que s'ha mort i fa recerca sobre possibles hereus legítims. Quan els troba, els explica l'herència i els seus orígens. Els espectadors seran testimonis d'històries familiars i secrets que es revelaran durant el procés fins que l'herència arribi a mans dels hereus, als quals a partir d'aquest moment els canviarà la vida.

Els capítols

Capítol 1. Enrique Calvo

Enrique Calvo va néixer a Barcelona, però està enterrat a Madrid, on deixa un pis en herència. Va morir vidu, sense fills i, aparentment, sense beneficiaris. En aquest programa, Roger Coma investigarà la vida d'aquest violoncel·lista català que va voltar per mig món. Durant la recerca, farà descobertes molt interessants… i retrobarà un vell amic. 

Capítol 2. Vicente Manzo

Vicente Manzo mor amb 96 anys, tres mesos després que la seva dona, la Rosario. Eren una parella entranyable que sempre anava de bracet per Mataró, tal com els recorden els veïns. La missió de Roger Coma en aquest capítol serà descobrir si el Vicente té algun familiar que pugui heretar el pis on va viure els darrers anys de la seva vida. Per aconseguir-ho, haurà de traspassar fronteres i visitar el país d'origen del causant: Itàlia. 

Capítol 3. Manuel Fuertes Hil

Manuel Fuertes mor a Barcelona deixant un pis al carrer Verge de Montserrat i diners en efectiu. En aquest programa, Roger Coma descobrirà que era sordmut, que treballava en la fabricació de cotxes i que feia una vida de barri. Per trobar un hereu, haurà de sortir de Barcelona i fer molts quilòmetres: la seva recerca el portarà de les vinyes de Vilafranca del Penedès a les d'un poble de Galícia. 

Capítol 4. Els germans Anlló

Francisco i Joan Anlló van aconseguir crear un imperi hoteler a Sant Feliu de Guíxols, però van morir l'any 2002 amb pocs mesos de diferència i sense fer testament. Pel que sembla, eren dos germans molt reservats. Tant, que no se n'ha trobat mai cap fotografia. El Roger, a part d'esbrinar què ha passat amb aquest patrimoni, es posarà un repte personal: aconseguir-ne un retrat. Pel camí farà una descoberta que ho podria canviar tot. I si aquesta herència sí que té un beneficiari? 

ETIQUETES:

Deixa un comentari