Estrenes

La 3a temporada d'"Els Bridgerton" aterra el dijous 16 de maig a Netflix

La sèrie canviarà l’ordre dels llibres i la trama se centrarà en la història de Penelope i Colin

Bones notícies pels fanàtics d'"Els Bridgerton", la coneguda sèrie de Netflix, basada en els llibres de Júlia Quinn, estrena aquest dijous la seva esperada tercera temporada.

La sèrie ha decidit saltar-se l'ordre dels llibres i en lloc de basar-se en el tercer llibre, Te doy mi corazón, es basarà en el quart, Seduciendo a Mr. Bridgerton. La història girarà al voltant de Penelope Featherington y Colin Bridgerton, una amistat que ella sempre ha desitjat que derivés en una relació amorosa, però que el germà més jove dels Bridgerton mai ha correspost.

La nova temporada mostrarà una Penelope que continua lluitant per mantenir en l'anonimat la seva vida secreta com a l'atrevida cronista Lady Whistledown, i que davant la indiferència de Colin, decidirà iniciar la seva cerca per trobar marit. Les complicacions arribaran quan el noble retorni dels seus viatges estiuencs i s'ofereixi a ajudar Penelope en la seva cerca, aquest fet farà ressorgir la connexió entre els dos amics.

Canvis en el repartiment

La primera i la segona temporada ja van portar moltes diferències dels llibres, en la tercera no serà diferent. A banda de no seguir l'ordre dels llibres, aquesta temporada tindrà baixes importants i noves cares.

La protagonista de la primera temporada, Daphne Bridgerton, interpretada per Phoebe Dynevor, no apareixerà a la 3a temporada, però l'actriu no descarta retornar en temporades posteriors. Tampoc veurem ja a l'actriu Ruby Stokes com a la germana petita dels Bridgerton, Francesca Bridgerton. La substituirà l'actriu Francesca Hannah Dodd, qui recentment ha aparegut a "Enola Holmes 2", com a Sarah Chapman.

La sèrie es dividirà en dues tongades i la segona part estarà disponible a la plataforma a partir del 13 de juny d'aquest any.

ETIQUETES:

Deixa un comentari