MOVIMENTS

La 1 reestructura la seva graella de prime time amb l'estrena de "Masterchef 12"

La cadena pública estrena la dotzena edició de "MasterChef" i desplaça els concursos "Baila como puedas" i "Bake Off"

Canvis a la graella de TVE

La 1 de TVE ha anunciat aquest dimecres 27 de març que començarà el mes d'abril amb novetats en el seu prime time. El primer canvi arribarà aquest mateix dilluns 1 d'abril amb l'estrena de la dotzena edició de 'MasterChef'. Un fet que provocarà que Baila como puedas saltarà a la nit dels dimarts i el talent de rebosteria Bake Off, emetrà la seva final el dimecres 3 d'abril.

L'únic que seguirà com fins ara serà Maestros de la costura, que es mantindrà al prime time del dijous, enfrontant-se a la gala de Supervivientes i Caigut del cel a TV3.

Estrena de MasterChef 12

El proper dilluns a les 22.50 hores, s'estrenarà la dotzena edició del talent culinari, que tornarà a tenir a Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera com a jurat. El programa arrencarà amb els 50 candidats que s'enfrontaran en l'última prova de selecció per convertir-se en aspirants definitius. Serà al davant de la Sagrada Família de Barcelona, on els equips cuinaran plats de la gastronomia catalana. I en la prova d'eliminació, faran un plat típic dels seus llocs d'origen, que expliqui qui són i fins on volen arribar.

Entre els candidats, hi haurà el guitarrista de Mónica Naranjo; un estudiant de cuina que va veure truncat el seu somni de cuinar a l'exèrcit en ser qualificat com "no apte" per la seva diabetis; un enginyer aeroespacial, la directora d'una empresa de cuina dietètica, que va treballar per a Elsa Pataky i Chris Hemsworth, una princesa saudita i la família reial anglesa.

Pel que fa als convidats, passaran pel programa la periodista Mercedes Milá, així com coneguts foodies i les visites de prestigiosos xefs com Martín Berasategui, Jordi Roca o Oriol Castro.

ETIQUETES:

Deixa un comentari