ESTRATÈGIA

TVE anuncia una nit especial de "La promesa" per torpedinar l'estrena de "Sueños de libertad"

L'exitosa sèrie de tarda de La 1 salta al prime time del diumenge amb un doble episodi per aixafar l'estrena de la nova ficció d'Antena 3

Imatge del capítol 300 de "La Promesa" de TVE

TVE ha deicidt aixecar la seva graella del proper diumenge 25 de febrer i emetrà un doble episodi de La promesa, el seu exitós serial de tarda. Un moviment que busca torpedinar l'estrena del nou serial diari d'Antena 3, Sueños de libertad. La nova sèrie de la cadena privada emetrà el seu primer epsiodi aquest diumenge en horari de màxima audiència i a partir del dilluns 26, emetrà un capítol diari a partir de les 15.45h.

Cal recordar que La promesa s'ha consolidat a la franja que va de les 17.30 a les 18.30h amb una mitjana de 133.000 espectadors i un 11,1% de quota a Catalunya (12,1% a Espanya). A això, cal afegir-hi que aquest dilluns la ficció va batre el seu rècord amb 144.000 espectadors i un 12,1% (14,2% a Espanya).

L'excusa de TVE per justificar el seu canvi de programació és que la sèrie arriba al seu capítol número 300. Un episodi on revelarà algunes incògnites que s'han plantejat durant les últimes setmanes i que culminarà amb una revelació per a Jana (Ana Garcés). A banda també s'incorporaran nous personatges com l'actor català Miquel Garcia, per a molts coneguts pel seu paper a El cor de la ciutat.

Qui està darrere dels terribles successos de la cacera? Quina és la relació del comte d'Ayala amb el palau? Cap a on avancen les relacions de María Fernández i Salvador i de Lope i Vera?. Aquestes són algunes de les trames que es resoldran aquest diumenge a la nit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari