DATE XOU

Així és "Love cost", el "sorprenent" programa de cites de TV3 amb Núria Marin

A cada episodi, el concursant solter haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents volen trobar l'amor i quins només volen endur-se els diners

Núria Marin, presentadora de "Love cost" a 3Cat

Love cost, l'esperat concurs de cites per trobar parella arriba a la plataforma 3Cat aquest dijous 15 de febrer. La seva presentadora, serà la fins fa poc cara habitual de Telecinco, Núria Marin (42) que confirma així, el seu salt a la cadena pública després de la seva recent incorporació a l'Està passant de TV3.

"Torna el dating a TV3 d'una manera diferent i sorprenent. Ja fa 3 anys que ens va arribar la proposta de Minoria absoluta. Seria una suma d"Amor a primera vista' i 'Sis a traïció'. Arriba en un moment dolç per a TV3 amb la nova plataforma 3Cat", ha explicat Cristian Trepat, responsable de Continguts de 3Cat durant presentació del programa que s'ha fet aquest dijous als Estudis de TV3 a Sant Joan Despí. Trepat també ha avançat que Love cost també es podrà veure a l'antena regular de TV3 en una data encara per determinar.

El programa, produït per Minoria absoluta (Polònia, Està passant) compta amb un pressupost de 558.882. euros i promet "amor, engany i diners seran els tres ingredients d'aquest format". L'arribada de Love cost consuma el retorn d'un format que feia molt anys que no tenia cabuda a la graella de la cadena després del recordat i mític Amor a primera vista de Montse Guallar i Àlex Casanovas.

Núria Marin: "Em fa molta il·lusió fer tele en català"

"Em fa molta il·lusió fer televisió en català perquè és la meva llengua i sobretot fer-ho amb el meu accent nord-occidental", ha assegurat Marin, nascuda a la Vall d'Aran. En una entrevista recent, la presentadora va voler deixar clar que tot i que la seva trajectòria professional s'ha desenvolupat majoritàriament a Telecinco, "TV3 sempre havia estat la tele de referència"i que "sempre havia volgut fer alguna cosa en català".

Així és Love cost

A cada capítol hi participaran 5 concursants: una persona soltera i quatre de pretendentes. El concursant solter haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins ho fan només per endur-se els diners que guarden a unes misterioses maletes.

La mecànica serà la següent: la presentadora donarà unes bosses plenes de roba o bitllets als quatre pretendents. Si l'amor triomfa, es formarà una parella que guanyarà un viatge i ja tindrà la maleta feta amb tot el que necessita. Si el que triomfa és l'ambició, la maleta plena de diners del pretendent guanyador serà la seva recompensa.

En només quatre fases. En una primera fase, el o la participant descartarà a qui no el convenci visualment; en la segona, a qui no superi una primera cita; en la tercera, familiars i amics podran donar el seu parer; i, en l'última, descobrirem si viuran un final de pel·lícula.

ETIQUETES:

Deixa un comentari