COL·LAPSE

David Verdaguer va compartir escenari amb un jove Pere Aragonès: "Sempre era el protagonista"

L'actor i humorista recorda els seus inicis al teatre de Pineda de Mar, el pas per "Plats Bruts" i l'"APM" i exposa quin és el seu objectiu

David Verdaguer en una entrevista recent a TV3

L'actor i humorista David Verdaguer va revelar aquest dissabte al vespre que, de jove, va compartir escenari amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Va ser a Pineda de Mar, el poble natal del cap de l'executiu i veí de l'actor, que és de Malgrat, quan tots dos participaven en obres de teatre. "El Pericu -nom amb què Verdaguer coneix Aragonès- era el prota de les obres de teatre de Pineda", va assegurar en una entrevista al Col·lapse de TV3.

De fet, Verdaguer va explicar que en una de les obres ell va interpretar un personatge que havia de perseguir el protagonista per l'escenari i només va sortir durant cinc minuts. Mentrestant, un jove Aragonès era el "prota absolut". "Ho feia molt bé i era molt graciós a la vida", va dir amb un somriure melancòlic davant les preguntes de Ricard Ustrell. Sobre la condició actual del president, Verdaguer va comentar que tot i que segueix tenint "bon rotllo" amb ell i saber que segueix sent com sempre, entén que la situació de poder el pot fer perdre "espontaneïtat", però recordant que anteriorment "imitava molt bé".

Sobre la fama

Ustrell va preguntar a l'humorista sobre el seu pas ràpid i fugaç per Plats Bruts. Verdaguer va participar en l'episodi "Mala cara" on, al bar, reia del personatge que interpretava Joel Joan, a qui acabava donant-li una bufetada. "Allà vaig descobrir el fàcil que és convertir-te en un imbècil. És tan fàcil que et pugi l'ego i que te'n vagis a la merda", va etzibar. De fet, en aquest moment Verdaguer va recordar una frase que creu que és molt certa: "La fama no fa imbècils, simplement els descobreix".

És aquí on va defensar els seus inicis al teatre de poble: "Fer teatre i carregar furgonetes no et fa millor actor, però et fa millor persona". I on va dir la frase de la nit: "El meu objectiu sempre serà ser com Rosa Maria Sardà". Vol ser un actor diàfan, que pot fer de tot: humor, cinema, presentador de la gala dels Goya…: "La Sardà em va dir: 'Noi, fes el que vulguis però sempre intenta tenir el control de les coses'".

ETIQUETES:

Deixa un comentari