Netflix

Netflix estrenarà una sèrie del Pequeño Nicolás

Netflix estrenarà una sèrie documental per explicar la vida del Pequeño Nicolás: relataran els seus casos més estrambòtics i com va arribar a l'èlit.

El Pequeño Nicolás, en imatge d'arxiu

Netflix estrenarà una sèrie documental del Pequeño Nicolás, un dels personatges més estrambòtics de la política espanyola. El Pequeño Nicolás serà el protagonista d'aquesta producció audiovisual que arribarà a la plataforma el pròxim 15 de febrer. No queda res per veure les llums i ombres d'un carismàtic, pintoresc, lúgubre i estrany home que va trasbalsar la política espanyola.

Des de murri a galifardeu, passant per pocavergonya a carismàtic. La productora CAPA España és l'encarregada d'oferir el relat, amb ell com a principal protagonista, d'aquesta història. Sense anar més lluny, va arribar a posar en perill el govern espanyol. Era un jove que amb només 14 anys va passar de relacions públiques en discoteques a fer-se amb polítics, empresaris, serveis secrets i fins i tot la Casa Reial. Se'l veia en situacions d'altíssim nivell: recepció amb la monarquia espanyola, al costat de José Maria Aznar, en actes on apareixia l'elit política… Tot plegat va esclatar ja fa una dècada.

Una vida d'estafa

El tràiler de Netflix sobre la nova sèrie del Pequeño Nicolás

Una vida de negocis, viatges, seducció, palaus, comissions i festes fins que se n'ordena la detenció el 2014. La docusèrie aborda incògnites i narra, a través de diferents protagonistes i material inèdit, els moments més polèmics del seu cas. El 2014 va ser detingut per la policia espanyola per delictes d'estafa, usurpació d'identitat i falsedat. És a partir del 2021 que comença a rebre les primeres condemnes per part de l'Audiència Nacional. L'estrena de la sèrie documental del Pequeño Nicolás no trigarà gaire: serà el 15 de febrer.

ETIQUETES:

Deixa un comentari