MESURA

Netflix podria eliminar el Pla Bàsic per a tots els seus usuaris

La plataforma podria eliminar l'exempció dels usuaris que mantenien el pla de 7,99 euros al mes sense anuncis

Netflix

Netflix vol mantenir el volum de quotes amb què ha regnat el mercat de les plataformes de continguts els darrers anys. Després de limitar els comptes compartits i crear noves quotes de subscripció, la companyia va apostar per eliminar el Pla Bàsic. Es tracta d'una mesura que ja s'havia implementat en alguns països europeus i que a partir del mes de novembre passat també va arribar a Catalunya.

El preu del Pla Bàsic és de 5,49 euros al mes, més reduït que el de la quota bàsica sense publicitat que tenia un cost de 7,99 euros, però els usuaris no el triaven perquè preferien evitar els anuncis. Netflix però, va decidir erradicar aquest pla sense publicitat i va obligar que qualsevol nou usuari que comprés el Pla Bàsic tingués tant sí com no anuncis.

Ara bé, els usuaris amb el Pla Bàsic antic no van perdre aquesta opció, sempre que no canviïessin de pla o s'eliminessin temporalment el compte. Una variació de preus que ara també podria arribar a la resta de subscriptors, tot i que encara no hi ha data d'implementació al nostre país. Així ho va explicar la companyia en una carta enviada als seus inversors després de la presentació dels resultats del quart trimestre de 2023.

Així, a partir d'ara els subscriptors de la plataforma hauran d'escollir entre alguna de les següents opcions:

  • Pla Estàndard amb anuncis i dos dispositius: 5,49 euros al mes.
  • Pla Estàndard sense anuncis i dos dispositius: 12,99 euros al mes.
  • Pla Premium amb quatre dispositius connectats i millor qualitat d'imatge): 17,99 euros al mes

ETIQUETES:

Deixa un comentari