CONNEXIÓ

Un jove català carrega contra Ana Rosa durant un directe a Antena 3 i rep un insult: "És gilipolles!"

Sonsoles Ónega va entrevistar Oriol Puig, el noi que va quedar atrapat al maleter d'un autobús de Barcelona

Sonsoles Ónega i Oriol Puig a "Y Ahora Sonsoles" (Antena 3)

La presentadora Sonsoles Ónega, va patir les conseqüències del directe a causa d'un micro obert que li va jugar una mala passada durant l'emissió del seu programa Y Ahora Sonsoles d'aquest dimecres. Tot va sorgir mentre l'espai va parlar de la situació surrealista que va viure Oriol Puig, un jove de Barcelona, que ha viralitzat la seva història en un autobús de la capital catalana a les xarxes.

El noi va explicar que, després de fer un viatge a la xarxa pública de busos, va entrar al maleter per intentar agafar la seva maleta i va acabar experimentant un moment gairebé d'espant. El van deixar tancat al maleter. Tal com va explicar a la plataforma X, l'Oriol Puig, no es creia el què estava passant.

"No sabia si em tocaria dormir els cotxers. Ja m'estava mentalitzant perquè no tenia bateria al mòbil pràcticament", va explicar al seu compte, quan ja feia diversos minuts que seguia fent tombs pel maleter mentre el vehicle estava en marxa pels carrers de la capital catalana.

"És gilipolles"

Amb aquest pretext, Ónega va connectar per videotrucada amb el noi, però un micròfon obert la va enganxar insultant-lo: "És gilipolles". Un improperi que es va poder sentir just abans de donar pas al noi a qui això si, va saludar de manera molt cordial. "Oriol Puig hola! Què és el primer que vas pensar quan es va tancar el maleter i tu estaves a dins?", li va preguntar. "El primer que se'm va passar pel cap va ser donar cops a veure si el conductor em sentia però no.." li va respondre ell, sense fer cap referència a l'insult.

"Soc més de Sonsoles que d'Ana Rosa"

La conversa va continuar com si res, però abans d'acomiadar-lo, la presentadora va voler agraïr que el joves hagués accedit a entrar en directe al seu programa. L'Oriol li va respondre que l'havien trucat de molts mitjans però que s'havia decantat per ella i va deixar anar un sonat dard contra Ana Rosa Quintana: "Jo sempre soc més de Sonsoles que d'Ana Rosa".

Una afirmació que va despertar els somriures del plató i Ónega li ho va voler agraïr amb unes paraules en català: "Quina llàstima que no sàpiga dir res en català. Bona tarda, moltes gràcies i benvingut a aquest programa quan vulguis. Petonets!". "A vosaltres!", li va dir ell. "Què maco l'Oriol eh", va cloure la presentadora. I això que tot havia començat amb un insult… Coses del directe.

ETIQUETES:

Deixa un comentari