EL TEST

Marc Giró passa el test: "A tots els 'pijos' els estimo moltíssim"

Amb el test de personalitat de 10 preguntes, coneixem el vessant més personal del presentador del "Vostè primer" i el "Late Xou"

Marc Giró, durant l'entrevista | Hugo Fernández

Marc Giró (Barcelona, 1974) és una capsa de sorpreses; no saps mai per on et sortirà. Ara bé, no parla en va i tot allò que explica i diu és digne d'escolta i de reflexió. Aprofitant que l'hem tingut a la redacció, li hem fet un test de personalitat per conèixer un vessant més personal. Un test que complementa l'entrevista més àmplia, on ens ha explicat com s'organitza per presentar dos espais amb un gran èxit absolut, com són el Vostè primer (RAC1) i el Late xou (RTVE Play), que acaba d'obtenir un Ondas, així com les col·laboracions essencials dels dilluns a l'Està passant (TV3). Malgrat tot, assegura, "encara no m'he fotut ric!".

Un llibre imprescindible.

La bíblia.

Un indret on desconnectar.

Barcelona, encara que et sembli increïble.

A qui convidaries a sopar a casa?

Convidaria a moltíssima gent, m'encanta convidar a sopar, tota l'estona, m'és igual. Tinc la màniga ampla amb la cosa de convidar.

Un defecte.

No en tinc cap que vostè pugui conèixer ara i en aquesta hora.

Un programa o pòdcast que segueixis.

Només segueixo els meus, els que faig jo; Vostè primerLate xou i l'Està passant. I, si em contractes, també seguiré el teu. Només em puc permetre seguir els meus.

Un desig.

Bon Nadal.

Un/a pijo/a que odiïs.

A tots els pijos els estimo moltíssim, com vostè comprendrà.

Un polític que admiris.

El cardenal Richelieu.

Toni Cruanyes o Santi Villas?

Toni Cruanyes sempre. Santi Villas el tinc a casa.

A dalt o a baix?       

A dalt o a baix, depèn de tu, ja m'ho diràs, el que tu vulguis!

ETIQUETES:

Deixa un comentari